Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Bloggarkiv

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

tisdag 31 mars 2009
Snart är det ju dags för påskäggen, hade jag heeeelt förträngt, frågan är nu vad jag ska lägga i dom.. Frågade Wilma vad hon ville ha i sitt och fick svaret:

- En klocka och en Spade å kanske en kratta å mamma en kjol, men sen är det bra

Skönt att hon inte sa godis iallafall för det känns inte som en bra plan


Vad kommer ni lägga i era påskägg??

Har en till undering kring det där med ägg, när jag och min syster var små fick vi alltid leta efter äggen, kanske det är dags för Wilma att få gå på skattjakt, eller tror ni hon e för liten för det?


måndag 30 mars 2009
CHOKLADPUDDING!!!
Den bara skrker efter det så givetvis har jag slängt i hop ett par portioner som nu står på kylning, grädde ska vispas å sen är det bara att njuta! Faktiskt första gången jag är sugen på sött denna graviditet... Viss skillnad från Wilma då jag konstant ville ha söta saker....

Wilma har fått konstiga prickar på kroppen, dels vanliga eksem och sen andra mycket suspekta prickar. Vi har bestämt oss för att få det kollat men det är ju inte så enkelt direkt... Ringde till vår barnläkare här i Solna men han kunde inte ta emot oss förrens i juni... Så nu ska jag försöka få tag i en privatläkare som kan kolla på Wilma. Googlade lite och hamnade ju såklart på barnsjukhuset martinas hemsida, gaket dyrt att få vård där, ett årsabonemang skulle kosta 2350kr plus att varje besök kostar 200kr samt att man får bekosta röntgen och vissa prover å annat själv... Vem tecknar ett abonemang där?

Nån som har tips på bra barnläkare i stockholm?
Snart är det dags att hämta Wilma, lyx att jobba halv tid och få vara lite ensam innan lägenheten fylls med barn och make och massa bus. Wilma och pappan kan ju inte riktigt ta det lugnt ihop, det blr alltid gala hyss och höga skratt. Helst ska pappan bära runt på Wilma uppochner samtidigt som han gör allt annat och jonglerar lite med henne... Måste hitta en gymnastikförening när vi flyttat, hon går ju i sin mors fotspår. Ibland har jag kommit på mig själv med att tänka på bostadsort efter var det finns bra föreningar.... då har det handlat om

Sollentuna för Sollentuna gymnasterna
Upplands Väsby för UVGK där jag själv tränat trampolin och det är ju gryyyyymt kul!
Järfälla för Järfälla Gymnasterna där jag har haft 12 år av gymnastikkarriär
Täby för Täby GF

Men så kan man ju inte riktigt tänka, en kompis till mig tipsade dock om Håbo GF som ska vara väldigt bra med egen hall, hoppgrop,tumblingfloor och airtrack. Måste kolla upp dom.
söndag 29 mars 2009
Tack för er omtanke om mig!!!

Efter en lugn och skön dag så har jag precis fått i mog middagen som maken fixat till bara oss. Wilma åt tidigare och sover såklart som en gris nu.
Har konstaterat att det inte blir några fler citodon för mig nu även om det gär ont så in i h-vete, man mår ju pyton av dom!!! Tidigare har jag aldrig reagerat på starka tabletter men förmodligen i och med lillebror i magen så är jag känsligare, har mått illa, kallsvettats, sovit och frusit om vart annat... I morron får det bli alvedon.

Wilma har varit riktigt orolig för mig här på kvällen, ville inte gå och lägga sig först och ville helst inte lämna mig i soffan - Pluttan!

- Mamma, har du ont? mycket?

Har förklart säkert en miljon gånger att jag kommer bli bra, men hon vill att det ska ske nu. Mamma och Pappa ska ju vara odödliga.

Hoppas ni haft en bra Söndag!

Det blir inte alltid som man tänkt sig...
Lördagen började ju toppen och Wilma och jag gjorde oss i ordning för handlingsturen, stoltare dotter får man leta efter, hon skulle ju få följa med mamma och gå i affärer. Vi började med Solna Centrum och hon gick snällt och höll mig i handen samtidigt som hon babblade heeeeela tiden.
Det var efter det som det inte riktigt blev som vi ville...

Började styra vägen mot ica maxi men så långt kom vi inte, precis vid infarten till rondellen blev vi påkörda. Jag stod still men det tyckte inte han bakom var en god idé så han brakade in i häcken på bilen. Efter att ha konstaterat att han var en klantskalle, Wilma mådde bra och bilen klarat sig hyffsat bestämde jag mig för att det kunde vara läge att åka upp till närakuten. Där fick vi träffa sköterska och läkare som kollade oss, Wilma fick godkänt på engång och hon hade ju inte heller ont nånstanns, själv blev jag skickad till KS med grymma smärtor i svank och bäcken.

Så halva dagen spenderades på KS, dom gjorde först UL på bebisen, som tack och lov mådde bra, sen kollade dom min rygg... blev givetvis inskriven på kirurgen där alla trauman hamnar oavsett storlek så det var ju en heldel som prioriterades före mig. Dom klämde och kände och konstaterade att visa kotor var ömmare än andra och att musklerna hade fått sig en rejäl törn. Dom ville ju inte röntga såklart så jag blev hemskickad med Citodon och ordinationen vila.

IDag gör det ommöjligt ännu ondare så jag ska inta ligglägge och tycka synd om mig själv!

lördag 28 mars 2009
Gomorron!
Wilma slog upp sina blå vid 8.30, då hade jag redan vaknat men inte gått upp.
Vi har nu avnjutit en mysfrukost i soffan framför barnprogrammen, brukar göra det på lördagsmornar när man inte har nån tid att passa :)

Maken sover fortfarande och ska lånas ut till Wilmas mormor så snart han masat sig upp, där ska det ska det skruvas och borras. Jag och Wilma har inga direkta planer men borde åka till ICA och storhandla.... dessutom svämar tvättkorgen över så det måste tas tag i. Wilma är iallafall piggare idag men vi har ju inte varit vakna sålänge heller.

Ikväll ska vi tillsammans med min syster och karl infinna oss hos vår far med sambo för spelkväll, Wilma ska få vara hemma med mormor!

Vad har ni för planer för dagen?

Önskar alla en mysig lördag!

fredag 27 mars 2009

Jag tävlar om ett presentkort a´ 300:- på barnshoppingbloggen, i samarbete med Småtting! Tävla här du med :)

För ett tag sedan hade vi Wilmas morfar med sambo på middag, Wilma bestämde sig för att busa lite och kolla vilket litet troll!!!


Först gömde hon sig helt i påsen och den var inte särskilt stor... sen skulle ju givetvis Morfarn busa lite till....
Vilken känsla!
Äntligen fick jag ut och köra igen, känns som evigheter sedan och jag hade ju nästan vuxit fast i kontorsstolen på jobbet. Vid 9 tiden i förmiddags bar det av mot borlänge, E18 till enköping och paus på statoil, var tvungen att köpa Ramlösa Mango, gott och blandat och ett äpple. CD spelaren var laddad med Män som hatar kvinnor, måste bara lyssna på den igen! Men oj vad mycket jag hade glömt händer. På riksväg 70 har dom äntligen fått klart förbifart Sala och det sparar man ju dels lite tid på men oxå slipper man ju stanna vid massa rödljus, bara sätta farthållaren på 100 och njuta!
Kanske är jag knäpp men 50 mil i bil gör en riktigt gott :) Straffas dock lite med smärta i rygg och fogar så det bar väl inte helt bra men värt endå!

Wilma skruttan är tyvärr inte bättre och har varit hemma hela dagen med sin pappa, snuvan rinner och ögonen är röda, halsmandlarna är svullna men ingen feber so far tack och lov. Får se hur natten blir...
Just nu ligger hon och myser i soffan med S&A s hund, Nahla. Det kan vara världens snällaste vovve!!!


torsdag 26 mars 2009
Wilma håller nog på att bli förkyld....
Efter dagis idag förljde vi med en av hennes kompisar hem, dom lekte förfullt och jag och kompisens mamma satt och drack kaffe och snackade skit.
Efter en stun kommer Wilma springandes och då är snuvan ett faktum, det rinner från näsan. Vi torkar såklart och leken fortsätter. Sen vi kom hem så har det bara blivit värre, hon satt vid matbordet och snörvlade och lät jätte täppt. lite lagom röd runt ögonen oxå... SUCK!
JAg ska til borlänge på kundbesök i morron å det går inte att ställa in, dom har invigning av nya lokaler och jag har lovat att vara där. Hoppas att maken kan vara hemma om det skulle behövas!


Nu ska jag ägna mig åt den fantastiska sysselsättningen - betala räkningar!
Lite roligare idag.
Har smält att vi inte fick iväg lägenheten på engång, tur att vi har gott om tid.

Maken och jag har precis varit på Duvbo kakel och gjort i ordning badrummet, köket och hallen. Badrum och hall får golv i samma färg fast olika platt storlekar, badrummet får stora matta vita plattor på väggarna och badkaret, som inte blev ett hörn, kaklas in med samma färg som golvet fast mindre (avlånga) plattor. Badrumsmöblerna blir i svart ek. Det kommer bli galet fräscht!

Till köket kommer en mönstrad platta, vit med lite silver i, det kommer bli sååå bra!

Nu väntar vi på att dom ska återkomma med en fullständig offert så vi får se hur mycket kalaset kommer landa på!

onsdag 25 mars 2009
Budgivningen som vi trodde började bra men flera som skulle lägga bud och några som skulle tillbanken fick idag ett väldigt tråkigt slut :( En av dom som varit på banken fick inte lån, en av de andra fick inte sin egen såld och tja, dom som lade bud på vår valde att hoppa av. Så nu står vi här - utan köpare! Sjukt stressande men jag vet ju att det är ganska vanligt och att det var 4 andra 3:or som vi konkurrerade med denna vecka, men va f-n vi som har det så fint här och bra läge och allt. Dom som hoppade av, som ändå var väldigt intresserade fick möjlighet att köpa en annan i huset bredvid med omgående inflyttning, det kan vi lixom inte matcha. Nu känner jag mig as-deppig och frågan är hur vi ska göra nu...

*Ledsen*
tisdag 24 mars 2009
Budgivningen har börjat!

Nu är det nervöst, fortfarande kanske man ska säga, har ju varit det sedan i söndags kanske...

Några budgivare har vi iallfall och några ska tillfrågas i morron, annars kanske det förhoppningsvis kan bli klart framåt torsdag...
En annan sak som genererar klirr i kassan är ju förhoppningsvis skatteåterbäringen... Egentligen är man ju korkad som låter staten hålla på så mycket pengar åt en men det är ju skönt när dom kommer i en enda stor klump :) Loggade in på skatteverkets hemsida så fort jag kunde och blev glatt överraskad! Jag och maken kommer få tillbaka MASSOR!!! Känns bra nu med tanke på bebisankomst och husbygge!
Promenerade till posten tidigare idag för att lägga färgsättningen till huset på lådan. So far so good. På vägen därifrån när jag ska korsa vägen, vid övergånsgstället, (det är dessutom 30 i hela området) så börjar jag gå och bilen som närmar sig bromsar, jag går ju inte så fort eftersom jag har väldig ont i ryggen och svanken, då när jag nästan kommit halvägs förbi honom (jävla kostymfjant i leasad v70 *fördomsfull, jag? näää inte alls ;)* ) då tutar han på mig och lägger om ratten lite å så trampar han gasen i botten och drar förbi bakom ryggen på mig, vad är det för fel på folk????

måndag 23 mars 2009
Wilma hade spindlar i sängen i natt... Vid tolvtiden ville hon komma in och sova i vår säng, det har ju inte hänt på flera år, det blev hur trångt som helst och den enda som kunde sova var nog Wilma.
Maken och jag har dessutom ett stort dubbeltäcke och Wilma är ett barn som gärna sover utan täcke... tänk er hur det blev.

I morse deklarerade hon dock att spindlarna bara var på låtsas och att hon skulle sova hela denna natt i sin egen säng.


Sista (?) visningen har varit idag, några nya kom hit och spanade och mäklaren var nöjd budgivningen startar i morron. Mäklaren sa att genomgående för alla som varit här är att dom upplevt lägenheten som mycket fin och mysig. så det bådar gott men man ska inte ropa hej ännu... håll tummarna för oss!
Vad är förtroende? eller snarare hur definieras förtroende?

enligt wiktionary; det att tro och lita på att någon är förmögen att handla (intellektuellt och moraliskt) korrekt, och också handlar korrekt

Om man då ska sätta det i relation till verkligheten.
Överallt träffar man på personer som man måste eller iallafall borde ha förtroende för, jag möter tillexempel, personalen på Wilmas dagis, mina kollegor, min chef, min frisör mfl. Hur får jag dom då att förstå att jag har förtroende för dom? Jo genom att visa att jag uppskattar deras egna initiativ och att jag litar på åsikter från dom. Genom att gå till samma frisör om och om igen (har haft samma de senaste 9 åren) Jag kanske pratar förtroligt med en kollega och då har jag ju i förväg bestämt mig för att den personen inte kommer att sprida informationen vind för våg. Jag ifrågasätter heller inte någons kompetens utan utgår ifrån att dennes chef vet vad som är i görningen. Det finns ju hur mycket som helst som definierar på vilket sätt man har förtroende för folk.

Det är viktigt att lita på sin omgivning, men mist lika viktigt att omgivningen litar på en själv. Jag har svårt att bli ifrågasatt, jag har svårt att acceptera att folk inte tror att jag gör det jag ska, eller att jag inte gör det jag ska tillräckligt mycket. Idag har jag haft en sån känsla, att jag inte skulle vara good enough. Men jag kämpar emot den känslan, för förmodligen beror den på grav.hormoner i kombination med trötthet och annat. Inte på att någon egentligen tycker så.

Hur upplever du att förtroendet är för dig? Eller vilka i din omgivning anser du att man bör ha förtroende för?



söndag 22 mars 2009
Hela förmiddagen blev en enda lång nervös väntan. Har bara sålt en bostad tidigare och därifrån har vi tyvärr inga positiva erfarenheter. Vi fixade och donade in i det sista så alla kranar var tokblanka, balkongen var putsad och stylad, speglarna sken. Allt var perfekt. Inte ens lunchen intogs på hemmaplan utan uppe hos en snäll mormor i huset bredvid.
Mäklaren anlände strax före utsatt tid och vi försvann, det var nog dom längsta 45 minuterna på länge i mitt liv.

Allt gick bra, ett 10tal sällskap var här och spanade, några borde väl vilja lägga bud...? I morron är det omvisning och sen drar det väl igång, känns som om veckan kommer bli lång.

Vi har knappt vågat röra oss här hemma på eftermiddagen, man vill ju inte röra till lixom, hämtmat blev middagen för orka skura köket engång till... och sen fick hela familjen mysa i soffan :) Nu sover prinsessan och maken och jag myser lite innan det blir sängen och BECK!

Jag är med och tävlar om ett presentkort från Sophie´s Closet, på PetramedAochE`s blogg! Tävla HÄR du med!

lördag 21 mars 2009
Dagen ägnas åt at städa och fixa inför visningen som är i morron, Wilma och jag bärjade dagen med en tur till IKEA och plantagen för lite färska tulpaner och snygga lådor. Maken fick stanna hemma och börja med den fantastiskt roliga biten undanplockning...
Nu är allt dammat, dammsuget, torkat och snyggt, i morron kommer sista fixet av balkongen :)

Förtillfället slappar vi dock i soffan alla tre och kollar på Herbie, Wilmas favorit! Ikväll kommr Wilmas två stora kusiner hit och ska äta med oss och mysa, hur ska vi lyckas hålla det så här snyggt under tiden? Det blir kanske händerna på ryggen och bara filmvisning... Till middag ska hemmagjord pizza serveras och jag funderar på pålägg, tips??
Måste hitta ett degrecept som e bra oxå!

Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om 1 presentkort a´500 kronor från Kiddoz! Var med och tävla HÄR du med!


Äntligen har stadium tagit fram ett koncept för barn med storlekar mella 86 och 116. Blev glatt överraskad igår när jag klev in i en av deras butiker och hittade färgstarka välsydda fuktionella plagg! Bra priser var det på allt oxå. skynda fynda!

fredag 20 mars 2009

Jag har fått en award av, elin tack snälla!!!

Äntligen Fredag!!!
Jag är helt slut idag, var ute igår och bowlade och åt mat tillsammans med trevligt sällskap, var dock inte hemma förrens klockan var 12 på natten, maken och dottern sov som grisar när jag väl entrade hemmet. Givetvis blev morgonen lite seg och jag somnade nästan om med huvudet i kaffekoppen...
Jobbade iallafall och hade en ganska effektiv dag, undrar om man blir effektlvare om man är trött eller om det bara känns så?

Maken var i stan efter lunch och träffade några VIP. Givetvis blev han klar tidigare än väntat och ringde mig, han visste inte hur han skulle ta sig hem om inte jag kunde hämta... jo jag tackar ja, åkte in och hämtade upp honom och skickade mormorn att hämta Wilma, vilken karl man har... kollekivtrafiken är inget för honom.

Wilma och jag sitter och myser i soffan nu, egentligen borde jag fixa här hemma inför visningen på söndag men det får bli först i morron, måste en sväng till ikea och käpa lite lådor att lägga grejjeri som inte ska vara framme. Dessutom skulle jag behöva inhandla lite till balkongen så det blir väl jag och alla andra som precis fått barnbidrag på ikea!

Ikväll blir det lugnt här, några vänner kommer över och äter bakad potatis med oss och sen blir det let´s dance :)


onsdag 18 mars 2009
Jag är utslagen.

Ligger i soffan och orkar inte nått. Mitt järn värde är ju som bekant alldeles för lågt och blutsaften kan jag inte med. Järntabletter känns som sista utvägen och det är nog dags nu, synd att magen kaikar ihop totalt av dom men så här kan jag ju inte ha det.

Har iallafall lyckats få i mig lite havregryns gröt a la Caroline med banan på.
Kanske borde ha tagir det lugnt hela dagen men jag har ju myst med Bästa Johanna och sötaste Nils, vi har fikat på waynes, dragit barnvagn i solen och tagit en sväng på babyland - tack för en mysig dag!
Wilma har en ny favorit.
IDag blev hon hämtad på dagis av sin underbara Mormor som hon tycker väldigt mycket om, dom kom hit en sväng men Wilma deklarerade att hon skulle gå hem till mormor en stund och att hon ville äta där. Så här löd konversationen;

-Mormor, jag vill äta middag hos dig
- men jag har ingen middag hemma
- va?? har du ingen middag???
-Näää jag tänkte ätalite halloumi och det tycker du nog inte e så gott

som tur var så fanns det pannkaka från igår i vårt kylskåp så det tog dom med sig och allt var frid och fröjd, jag menar om man får välja på pannkaka och gnisselost vad blir det då?

Dom hade iallafall lyssnat på ABBAs mamma mia och den fick vi sedan höra typ 8 gånger innan hon kunde sova idag... Ny favvo alltså!
- Mamma, den här ska vi lyssna på i din bil....

Toppen, tur att jag oxå gillar ABBA.
Min graviditet - BF Tis 11 aug 2009
Uträkning utgår från dagens datum: Ons 18 mar 2009.
Din graviditet startade Ons 5 nov 2008.


Du är på dag 134 av 280. (47,9%).
Du är i vecka 20.

Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.

Beräknat förlossningsdatum Tis 11 aug 2009

Du har 146 dagar kvar till beräknad förlossning.

Kroppen: Nu har halva graviditeten gått och det börjar (!) synas att du är gravid även utanpå kläderna. På vissa börjar naveln sticka ut en aning ( min står rakt ut redan).På de rutinmässiga barnmorskebesöken brukar man göra en del undersökningar för att följa fosterutvecklingen och för att se några avvikelser i mammans hälsa. Vid vissa av besöken kontrollerar man vikten, blodtryck, blodvärdet, urinprov och blodsocker.

Fostret: Fostret växer mycket under den här tiden och är cirka 25 cm långt och väger runt 250 g. Huden utvecklar nu ett gelélikande lager som kallas vernix, det skyddar huden från fostervattnet. Under mjölktänderna bildas de permanenta tänderna. På flickor formas vagina och äggstockarna innehåller vid den här tidpunkten över sex miljoner ägg, men reduceras till 300-400 ägg innan hon blir fruktbar. Pungen är fortfarande tom på pojkar.

[familjeliv.se]
Vilket underbart vårväder :-)

Wilma vill cykla till dagis men där får vi säga nej... Försöker få henne att förstå att gruset på gatorna måste sopas bort först å givetvis tycker hon att dom ska göra det idag :)
Klockan 06 i morse slog Wilma upp sina vackra blå,

-mamma det är morron nu, titta solen skiner.

Var ska detta sluta? Solen kommer ju gå upp tidigare och tidigareoch det blir nog svårt att övertyga henne om att det fortfarande är natt.. Kanske måste skjuta igen hennes dörr när vi går och lägger oss!

Nu på morronen blir det sista fixet med fabriksorden till huset och sen ska jag mysa med bästa Johanna och Nils, hoppas på en prommis i solskenet!
tisdag 17 mars 2009
Byggloven är klara!!!!
Idag kom alla papper tillbaka från kommunen och det är beviljat, vilken tur :)
I morron lägger vi sista handen på fabriksorden och sen är det bara att vänta, husleverans vecka 25!

Efter jobbet idag var jag och träffade min föräldralediga kollega M med dotter, passade på att provköra buggan på riktigt med barn i å den är ju verkligen super, nu känns det helt klart som bästa valet! Vi utbytte skvaller med varandra och hade super mysigt!

Tog mig i kragen vad gäller blutsaften oxå.... det kan vara det äckligaste jag smakat, kväljningarna var ett faktum och jag fick snabbt kasta i mig en ballerinakaka och massor med bubbelvatten, ska jag behöva dricka det där varje dag?! hua.



nu är det slut och finito. Datorn går mot sin död, den här Jessican är datorlös :( stackars mig
Tänk vad bra det hade varit om man bara kunde kvitterat ut en ny nånstanns. Eller det kan man ju, i affären, för en hisklig massa 1000 lappar. Framförallt om man helst av allt vill ha en Imac pro. Måste komma på en lösning fort, tackolov så har jag ju min jobb dator ett tag till att förfoga över så den får tjänstgöra som privatdator så länge men den ska ju tillbaka i samma stund som jag går på föräldraledighet.... morr.
måndag 16 mars 2009
Kom med posten idag, det var fabriksorderbeställningen till huset - jippi! Känns som om vi e på g nu. Bara en liiiiten detalj, dom ville ha tillbaks den om 2 dagar.... å hur tänkte dom då??? Ringde givetvis på en gång men hon var inte där, får ta tag i det i morron.

Maken och jag ska sätta oss ned i kväll och gå igenom vad vi vill och inte vill och göra en lista med frågor som vi måste dra med vår kontaktperson på onsdag. Dessutom har inte byggloven dykt upp här ännu... å inte heller köpekontraktet på tomten så vi har inte lyckats få fram några spärrförbindelser för kreditivet går inte att lägga upp förrens man äger tomten....

Gick in på Bosch hemsida för att se hur maskinparken kommer se ut, tror ni inte det visar sig att den modellbeteckningen som vi fått från leverantören inte stämmer??? Hittade varken kylen, frysen, diskmaskinen eller inbyggnadsugnen... suck. Jag vill ju veta hur dom ser ut och vad dom har för funktioner.

Idag har jag varit på besök hos min goa barnmorska, hon lyssnade på lillkillens hjärta och det slog fint med 148 slag per minut. Mitt järnvärde är ju dock en annan femma så nu måste jag börja med den där blutsaften... bara 109 idag i HB.

Hon skulle skicka alla remisser som krävs för snitt så nu är dom på väg till Karolinska, nån som snittats där? är dom bra? Känns nervöst med snitt men samtidigt så tror jag att det blir bäst för både mig och liten.

Fick rinexin utskrivet oxå, så jag slipper missbruka otrivin :-)
söndag 15 mars 2009
Vad är det med folk?
Vi väntar ju som bekant en son, helt underbart och jag känner mig lyckligt lottad som får en av varje (trots 10 kartonger med rosa Wilma kläder som nu måste säljas ;-))!
Iallafall så tycker jag allt som oftast nör vi berättar det att reaktionen är,
-men då får ni ju göra en flicka till sen...

ehh, va? HAr man misslyckats för att man inte får en dotter till? är killar mindre värda eller vad är det med folk? Jag blir uppriktigt ledsen när jag hör delar av min omgivning, varför ska jag behöv 'göra' en dotter till sedan? duger inte vår son???


lördag 14 mars 2009
Jag tävlar om ett presentkort a´ 300:- på barnshoppingbloggen, i samarbete med Barnvänligt! Tävla här du med :)
Maken och jag spenderade gårdagseftermiddage på NKs avdelning för barn, det hade kunnat bli dyrt. Gick och nöp i allt som var ljusblått och jag bara älskar Petit Bateaus barnkläder, ska shoppa sånt sen. Hittade ju givetvis massor till Wilma oxå, varför inte en rosa badrock från Burberry? Eller en midsommarklänning från Hilfiger? Synd att man inte är miljonär.

Sen var det dags för maken födelsedags present, Labero på hamburger börs! Vi blev visade till vårt bord som låg precis längst fram vid scenen, kunde man få bättre platser egentligen?? Fast lite läskigt att sita där, han blandar ju alltid in gästerna i sina shower. 21.30 entrade han scenen när alla var mätta och belåtna och han bjöd på en show i världsklass. Maken har aldrig sett honom tidigare så han riktigt imponerad, vet ni att han gick rakt igenom benen på en tjej???? Alltså det är fysiskt omöjligt, ändå gjorde ha det! Själv tycker jag att de grejjerna som sker framför näsan på en men fort, rep och fåglar är helt fntastiska, vilken finger färdighet! Maken är iallafall mycket nöjd med kvällen och om ni vill se nått häftigt, boka biljetter till Joe Laberos show, den går fram till april!
torsdag 12 mars 2009
Min sötast Wilma ville blåsa håret efter kvällens bad!

Det är stort i det här huset.

Hon brukar hata när jag gör det på mig själv och däga att hon får ont i öronen, men idag ville hon att vi skulle blåsa. Superduktig tjej stod och gjorde grimaser mot spegeln medan jag fixade med håret å vilken liten prinsessa jag har, hon kan vara den vackraste. (jag partisk, nääää vaddå?? ;))



På dagis var det föräldrafika idag, mycket trevligt och såklart var väggarna tapetserade med deras alster, varje månad får barnen rita en gubbe som först sätts upp på väggen och sedan sparas så att man ska kunna följa utvecklingen, jätte kul idé! Iallafall så kunde jag snabbt lokalisera lillfrökens och hon hade gjort en med pippitofsar såklart!
Ett bra möte är ett möte där tidsplanen och agendan hålls, där man inte tillåter extra utsvävningar och där man ser till att allt hinns med innom den utsatta tiden. När det inte blir så blir jag frustrerad! Riktigt frustrerad. Min åsikt i det hela är att alla som ska prata och har fått sändningstid i agendan också ska vara medvetna om hur långtid dom har på sig att framföra sitt budskap, givetvis ska det finnas utrymma för disskusion om sådant kan uppstå men det ska vara inom den givna tidsramen. Om man inte lyckas hålla sin sändningstid får man antingen eska om mera tid eller be att få sändningstid vid annat tillfälle, för det måste ju bero på egen dålig planering! Håller ni med mig????


onsdag 11 mars 2009


Nu har jag varit kreativ, i morron ska vi fira att en kollega har gift sig och jag har fått äran att göra kortet och kuvertet, så är blev resultatet, vad tycks?
Givetvis har vi skrivit i det och på vänstersida står det Våra varma lyckönskningar och till höger alla namnen.


Etiketter