Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

torsdag 30 april 2009


Jag tävlar hos PetramedAochE om ett hemligt klädpaket till ett värde av 500 kr från Minipeople.se.Var med HÄR och tävla du med!

Wilma och jag ska packa, vi åker till landet såsnart mormor och pappa kommit hem från jobbet. Hela helgen ska bjuda på strålande sol och varma temperaturer. Ska bli skönt att komma dit. Denna gången tänker jag oxå komma ihåg kameran... Måste ju uppdareta er lite på hur det går där ute... Takläggningen kommer bli klar och förhoppningsvis hinner vi kakla delar av badrummet.
Själv tänker jag mest sitta i en solstol och ta det lugnt, med tanke på vädret så vill jag inte behöva åka hem tidigare bara för att jag har för ont...

Vad har ni för planer?
onsdag 29 april 2009

Lillebrors vrålåk, nu står den här och e fin i vardagsrummet, Wilma provbäddar åt alla möjliga och tar en sväng med den i lägenheten emellanåt! Hoppas att den kommer kännas lika toppen när lillebror kommit ut!
En svart liten Wilma kom hem från dagis idag, uppenbarligen hade dom haft roligt utomhus hela dagen. Kläderna hamnade i tvättkorgen och Wilma i badet på engång. Vilken liten lortgroda...
Nu är hon iallafall ren och doftar gott, håret tvättas med hallon och kroppen med päron (iallafall ser de ut så på färgerna och doftar något åt de hållet.



Nybadat fick hon sedan prova kläderna som hon själv varit med och valt från lindex webbshop, hon var dock inte alls glad över att mamman hivade upp kameran och ville föreviga den söta damen.


Efter lunchen idag var det dags för läkarbesök på MVC.
Hittade för första gången en parkeringsplats ganska nära ingången, det där med att parkera på östermalm är nästan ett skämt...

Träffade den doktorn som sjukskrivit mig tidigare och nu fick jag alltså 100% sjukskrivning fram till 29 maj till att börja med. Hon skrev ut lite smärstillande som hon ville att jag skulle ta om det känns riktigt illa och annars nöja mig med alvedon.
Så från och med nu jobbar jag alltså inte. Trist med förhoppningsvis kommer ju jag må bättre av att ta det lugnare.

tisdag 28 april 2009
Jag behöver nog en utskällning...

Ägnade ett par timmar åt fönsetputsning när jag kom hem från jobbet. Man såg varken ut eller in, fast bor man i korsningen E4/E18 så blir det väl så... Iallfall så for jag upp och ner på stolar med hinkar å medel och trasor och skrapor, det skulle jag aldrig gjort men just då verkade det som en toppen idé...
Somliga straffas dock med en gång så nu kan jag inte röra mig, skyll mig själv men likförbannat gör det ont. Jag är inte gjotd för att sitta still och göra ingenting...

Så med all rätt, skäll på mig!
måndag 27 april 2009
Utslagna ligger vi i soffan Wilma och jag, middagen är äten och nu är det barnprogrammen som gäller. Maken har fått uppdraget att åka till ICA, det mottogs inte med stor entusiasm.... Han avskyr att handla. Men eftersom jag inte kan lyfta kassarna ur vagnen och in i bilen osv så har han ju inget val, jag å andra sidan kan tycka att det är ganska skönt att gå runt och filosofera på ICA Maxi.

Senaste numret av Allt om mat hade landat i brevlådan idag och där fanns en jordgubbsmoussetårta som måste provbakas, den såg helt fantastisk ut. Hade en massa andra festtips i sig oxå så håll utkik efter den i affären om ett par dagar!
Dom skrev även om absolut Vodkas nya smak för året vilken är mango, den måste inhandlas till sen sommaren så kanske jag kan få en drink i slutet på augusti iallafall :) Mango är ju en klar favvo bland frukterna och om dom har lyckats lika bra som ramlösa så lär den ju vara fantastisk!
Maken och jag möttes på bauhaus efter att jag jobbat klart och inhandlade det som behövs för att göra badrummet på landet klart. Nu har vi då sandfärgat klinker till golvet, vitt kakel till väggen och små glasbetongblock till kanten mot duschen :-) Kommer bli riktigt bra när det är klart.
Planeringen inför komande helg börjar ta fart och på torsdag åker vi ut, maken kommer då att flyta golvet i badrummet och sen kanke hinna prima på fredan morron. Sen kommer dagen ägnas åt takläggning och grannen A kommer ut och hjälper till, sen kan vi förhoppningsvis sätta en bock på de projektet. Förhoppningsvis kommer vi hinna börja med kaklingen på lördagen och ägna resterade tid åt att göra det klart. Kommer bli toppen när det är färdigt :)

Nu har jag paus hemma innan det är dags och hämta Wilma, får se sedan vad eftermiddagen bjuder på. Är ganska trött både i ögonen och i kroppen så jag hoppas på att Wilma känner sig lite seg oxå så vi kan vara inne och ta det lugnt iallafall. När maken kommer hem sedan är det städning och undanplockning som gäller för honom, har en heldel som ska bort härifrån...
söndag 26 april 2009
Underbart!

Solen har fått stråla i ansiktet hela dagen och vi har varit ute och njutit.
Wilma vaknade strax efter 8 i morse och termometern visade redan på 14 grader, frukosten intogs lite snabbt och sen packade vi in cykeln i bilen och åkte till Wilmas kompisar E&W. Där har vi cyklat, klappat kaninen, gungat och haft en toppen dag.
Wilma somnade i bilen på vägen därifrån... Tack för en mysig dag!!

Maken hittade hem från landet oxå och därute har det verkligen tagit fart, våtrumsskivorna är på plats och nästa helg ska det primas och kaklas :) Hoppas att vädret kommer vara lika toppen då som nu. Till och med jag ska ta mig dit nästa helg, vi kommer ha avlastning för lek med Wilma vilket gör att jag förhoppningsvis kan sitta och mest ta det lugnt!

Kvällen i det här hemmet kommer bestå av tvättvikning, allt som inte var torrt igår och det som är tvättat idag ligger som ett berg över sängen och nu är det bara lakanen och handdukarna kvar som ska tvättas, det kommer i morron!
lördag 25 april 2009
Wilma och jag har varit ute nästan hela dagen, började med att cykla runt lite i området för att sedan fastna i en lekpark med gungor tillsammans med några av dagiskompisarna. Tog mig ungefär en halvtimme att övertala henne om att vi skulle gå ochäta lunch när klockan närmade sig den tiden, mycket roligare att gunga ju!

Lunchen intogs uppe hos mormor och det blev fil med färska jordgubbar, banan, nötter, flingor, russin mm.
Innan vi kom därifrån hans en luggklippnig med och vi travade sedan för att hämta bilen och åka till stinsen för att gå på knodd där dom skulle ha 20% rabatt på allt. Fick med mig det jag var ute efter så nu är vi stolta ägare av en skip*hop Dash och en BabyBjörn Synergy.

Givetvis kunde jag inte låta Wilma bli utan nått så hon fick en fantastisk fin solhatt från geggamoja collection, rosarandig såklart!
Hemkommna därifårn så gick vi ut på gården igen, ytterligare en dagiskompis sprangs på och jag slog mig ned på en bänk, Wilma hade med sig dockvagnen och Olivia denna gång.
Vi fick sällskap till middagen då kom underbara syster C och underhöll lite grann, hon fick oxå äran att duscha Wilma dom var ganska sandig efter dagens bravader. Nu sover hon gott, tror hon slocknade i samma stund som lampan släktes, helt slut såklart. Själv sitter jag i soffan och spanar på Robinson. Ska strax dra mig in till vå säng och rensa den från bärget av tvätt som ligger ovanpå. Jiha vilken lördagssysselsättning...
Hoppas att ni haft lika bra dag som vi!

Gomorron!

Wilma och jag har precis intagit frukosten och sitter nu och funderar på dagen :)
Solen strålar från blå himmel, maken är på landet med sin bror och fixar med allt som ska göras där. Dom kommer hem först i morron så W och jag har en hel dag tillsammans bara vi.

Vi ska försöka ta oss en sväng till stinsen dock, dom har 20% rabatt i en barnaffär och det är ju dumt att inte utnyttja det inför lillebror ankomst, dom säljer allt, vagnar, BB, babyskydd, skötväskor mm.

Igår var jag på Bounce, häftig föreställning men sjukt jobbigt att behöva stå upp en hel show, jag och ryggen var inte kompisar efter det.

Ha en underbar lördag alla!
fredag 24 april 2009
Just nu har min underbara syster en omröstning i sin blogg om vilken som är den bästa Pettson boken, jag röstar givet för pannkakstårtan, fast dom e ju bra allihop, men Pannkakstårtan är en favorit :)
Vilken är er?

Rösta gärna inne hos C!
Hade ingen energi igår alls att lägga på skrivandet, förlåt!

Igår landade lixom en droppe som fick bägaren att rinna över, panikångesten närmade sig och allt kändes för j-ligt!
Men idag är en ny dag och solen skiner så det ska nog bli bra.

Hade en ny mäklarfirma här idag och hon var super trevlig, dyrare än stolpskottet vi hade tidigare men man får kanske vad man betalar för? Hoppas det iallafall. Lägenheten ska fotas igen i nästa vecka så jag ska ägna helgen åt att försöka tvätta fönster, alternativt bjuda hit en snäll mamma eller syster som vill bidra med lite hjälp ;)

Det som verkligen då var pricken över i:t igår var att när jag kom och skulle hämta Wilma så satt hon bara, alldeles ensam. Det är tyvärr inte första gången jag hittar henne så på gården när det är hämtningsdags, nästan alltid är hon ensam´. En kniv i mammahjärtat. Hon leker bara med en kompis och när hon gått hem, ja då e Wilma ensam. Vet inte hur jag ska tackla det, jag blir ju så leden av att se det.
onsdag 22 april 2009
Min graviditet - BF Tis 11 aug 2009


Uträkning utgår från dagens datum: Ons 22 apr 2009.
Din graviditet startade Ons 5 nov 2008.



Du är på dag 169 av 280. (60,4%).
Du är i vecka 25.


Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.



Beräknat förlossningsdatum Tis 11 aug 2009
Du har 111 dagar kvar till beräknad förlossning.



De flesta av barnets organ är färdigutvecklade vid denna tidpunkt och barnet kan nu överleva om det skulle födas. För tidigt födda barn har emellertid svårt att hålla värmen och lungorna är långt ifrån färdigutvecklade. Om man misstänker för tidig födsel kan mamman få cortisonbehandling för att påskynda lungutvecklingen. När barnet är fött måste det sedan behandlas på neonatalavdelning tills lungorna är färdigutvecklade. Könsorganen för både pojkar och flickor är färdigutvecklade.
Nu sitter jag här i soffan och har precis smält i mig det som fanns kvar av kladdkakan, snart är det dags att hämta Wilma och jag funderar på om jag ska ta bilen upp, har riktigt ont idag så jag vet inte om jag orkar gå, eller så ringer jag maken så får han fixa.

Har iallafall bestämt mig för att min och bebisens hälsa går först så jag kommer tacka ja till läkarnas inrådan att bli heltidssjukskriven nu. Har lite saker som måste avslutas först men det får lösa sig.

Efter middagen idag kommer min mamma och min moster hit, dom ville träffa oss lite (läs Wilma) Själv tänkte jag försöka städa av lite, i morron kommer en ny mäklarbyrå hit och tittar och berättar om vad dom kan göra, vi kommer dock givetvis ta hit några fler!

Hoppas att ni har en bra dag!
tisdag 21 april 2009
Jag är med i utlottningen om ett presentkort värt 300kr från Yorrik hos Tant Ulrika, var med HÄR du oxå!

Lite shopping till kommande lillebror och till den blivande storasystern, Wilma behövde en ny mössa och ville väldigt gärna ha ett par rosa fina skor att ha till klänning, givetvis gav sig den snälla mamman ut på litet shoppingäventyr...




Blivande Lillebror behöver ju det mesta och jag beställde lite från babyshop, en bodysuite från Nanoou och en från Mini A ture samt en filt från Lundmyr som han ska få ha om sig redan på BB :)
Världens sötaste Wilma gick till dagis i morse, Hon börjar bli så stor!!
Vart tog min lilla bebis vägen?



Hon börjar bli en tjej man kan föra långa resonemang med, en n tjej som vill veta allt om allt, hur funkar det, varför då osv.
Bara att inse, barnen växer mycket fortare än vad man hinner med!

måndag 20 april 2009
Wilma berättar om dagens mellanmål...

Idag intogs deras mellanmål ute, Wilma tyckte det var jätte roligt, hennes far frågade vad dom hade fått för nått... Här är deras konveration

- Vi fick grädde... för V (en av dagiskompisarna) är allergisk mot fil

-ehh, grädde? vad fick ni mer?

- vi fick flingor.

-Grädde och flingor??? Var det allt?

-Näääeeeejjj, vi fick faktiskt russin också!!


Ligger i soffan med datorn i knät, en doft av choklad börjar sprida sig i hemmet, jag har en kladdkaka i ugnen... Vi har styrelsemöte i kväll så jag tänkte bidra med en kaka, var superlänge sedan jag hade med mig nått...

Maken och Wilma lägger pärlplattor och Wilma snor mest av de pärlor hennes far lyckats peta ner på sin platta, dessutom får han ju inte lägga som han vill, Wilma bestämmer :)

Väntar på ett samtal från vår mäklare som jag fullständigt tappat förtroendet för, han känns inte så seriös tyvärr, vi kommer förmodligen att byta firma och avvakta lite innan vi går ut igen... I morron kommer ju riksbanken att sänka räntan igen med största sannolikhet och då ökar väl köpkraften lite till igen.

söndag 19 april 2009
Blev ingen vagn idag. Får hämta den nästa helg istället.

Jag är så sugen på att börja fixa och dona inför bebis ankomst men eftersom vi flyttar 2 veckor innan nedkomst så kan man ju inte fixa hur mycket som helst, samtidigt så har jag ju så ont så man kanske ska passa på medan man kan... Måste dock få upp kartongen med de minsta bebiskläderna för att se vad som behöver kompletteras däri och vad som ska säljas, sen kan man ju ta en kartong i taget. men märker att jag drar mig för Tradera, kommer ju bli ett hästjobb att fota allt och lägga ut å sen paketera, frankera, boka av att pengar kommit in mm.

Spanar i mina favvo webbshoppar för jämnan men kommer inte riktigt till skott, hittar ju massor jag vill ha men sen blir det lixom inte mer, tänkte dock börja med att klicka hem en skötväska från babyshop!
Vi e hemma igen.
Åkte efter middagen igår, känns jätte trist men nödvändigt. Jag kunde inte röra mig där ute alls, har alldeles för ont för att kunna röra mig där ute.

Vi hade dock besök igår av Johanna och med familj vilket var super mysigt. Lilla Nils är ju värsta charmtrollet :) Dock hade vi typiskt april väder med lite hagel, lite snö och lite sol, tyvärr blåste det halv orkan och var riktigt rått, så tyvärr var det svårt att vara ute.

Dagen går åt till att vila för min del, måste skriva en offert men det är allt, sen ska vi förhoppningsvis åka och hämta lillebrors vagn :)
fredag 17 april 2009
Katastrofen är ett faktum, jag har gölmt kameran hemma. MORR!

KOm ut till landet vid 15 tiden och solen sken från blå himmel, Wilma och jag plockade ut alla leksakerna till altanen och hon forrunt medan jag slog mig ner på sen stol och solade ansiktet. Det blev riktigt varmt och skönt.
Maken kom lagom till middagen och nu är alla plåtarna till taket här, projektet som tas tag i denna helg är dock badrummet, där ska han riva och sätta nya spånskivor å sen våtrumsgips så vi kan kakla :)

Jag har tänkt lite, kanska jag borde satsa på en heltidssjukskrivning redan nu. Två av er har ju redan påpekat det och ingen kommer ju att tacka mig för att jag stannat för länge, det kommer ju bara jag att straffas av. Så den komande veckan tänker jag ägna åt jobba med det som ligger och börja förbereda för min vikarie. Men förhoppningen är ju att det bara är tillfällig katastrof och att värken kanske lägger sig lite.. *önskar*

Nu ligger maken ochjag i varsin soffa och snart ska vi kolla på film :) Brasan har redan hunnit brinna ut och nu är det så varmt här inne att det inte kom på frågan att lägga in mer ved.
Idag är det min tur att vabba, Wilma och jag intar mysfrukost i soffan, även om jag mycket hellre skulle sitta vid matbordet, lite lättare för figuren numera... VAr väl kanske inte jätte snäll mot mig själv när jag beskrev mig som Danny DeVito men ibland känner man sig ju så.

Lite senare åker vi till landet! Wilma blev överlycklig när jag nämde det och efter lunch bär det av, lite handlig i Norrtälje först men sen så ska vi njuta. Enda nackdelen är ju att vi nu rivit ut hela badrumet och jag vet inte riktigt vad ryggen och bäckenet säger om att sitta på huk och kissa i skogen...
I morron får vi besök av bästa Johanna med familj, dom stannar och myser med oss hela dagen. På söndag kommer eventuellt makens bror med familj ut och spanar in stället, mycket trevligt!

Hoppas bara på vackert väder å sol så man kan sitta på altanen och njuta :)
torsdag 16 april 2009
Suck!

Begav mig till Kista för att leta mammakläder på kvällskvisten, dom har ju som tur e öppet till klockan 21.
Började på H&M och inköpslistan bestod av;

Jeans
Munkjacka
Hårfärg

Hm kunde inte bidra med Jeans tyvärr, dom var helknepiga i storlekarna och inga passade. Suckade när jag såg mig själv i spegeln, jag är ju inte så liten längre, ser ut som Danny DeVito ungefär, kort och tjock, till skillnad från min vanliga figur... Iallafall så fick jag tag i en munkjacka och ett par sjyssta highwater brallor i trikå, en topp och hårfärg. Styrde sedan vägen mot POP och där kunde jag iallafall få ett par jeans, tog inte dom med lågmudd, min mage såg ju inte klok ut i dom utan de blev den andra modellen.

Tog med mig pizza från Forno Romano hem och nu sitter jag och maken och jäser i soffan, snart dags för sängen och i morron är det jag som vabbar.

Hade med mig charmtrollet Wilma till barnmorskan och trots sin öroninflamation charmade hon alla där :)

Mina snitt-remisser verkar inte ha kommit fram till KS och BM skulle ringa dom i morron och höra vad som hänt. Vill ju gärna komma på det där mötet nu!

Annars var allt bra,
hjärtljuden 150
HB 116
P-glukos 5,4
SF 23

Dock blev hon orolig för mitt jobbande, har så ont i ryggen nu att jag gråter emellanåt, har svårt att både gå, sitta och ligga och vaknar 100 gånger på en natt för att det gör så ont. Hon ville helst se mig heltidssjukskriven men jag vill försöka jobba iallafall 4 veckor till så jag fick 50% men order om att ringa om det blir värre.

Två timmar efter insomnadet vaknade Wilma igen, jätte ledsen.

-Mamma, jag har ont i örat....

Fröken fick komma upp sova lite i min famn, lite i sin pappas famn mellan jämrandet av värken, efter ett tag hjälpte alvedonen men natten har varit jobbig. I morse vaknade hon med feber. Maken har vabbat på förmiddagen och dom har varit på vårdentralen och konstaterat att örat var rött som en jordgubbe inuti, antibiontika skrevs ut så hu hoppas vi på att hon blir bra fort.

Förtillfället står hon och 'degar' (bakar) vid soffbordet en ren kökshandik får utgöra degen, hon har förkläde och min stora kavel, samtidigt sjunger hon

- jag bakar å bakar å bakar små kakor

Toksöt!

Senare blir det dags för oss att åka till min BM för koll av lillebror, maken skulle försöka hinna hem annars så måste hon ju följa med. Får se hur det blir, jag ska iallafall beklaga mig hos BM nu har jag sååå ont hela tiden så jag varken går står sitter eller sover bra. Å dessutom dessa sammandragningar.

Stackars oss!

onsdag 15 april 2009
Husbygget börjar på riktigt.

Idag var vi kallade till byggsamråd hos komunen för att gå igenom att bygglov stämmer, vem som är kvalitetsansvarig etc. Nu känns det som om det börjar bli allvar, vi ska ju faktiskt snart flytta! Alla bitar börjar falla på plats och vi fick träffa en av våra grannar på gatan, ska bli roligt att få träffa resten senare och se om det är några som har barn i samma ålder som vi. Kanske till och med någon som ska ha bebis i höst som man kan vara föräldraledig med.

Vi väntar in offerter för badrums jobbet och å lite annat, känns som om det är en väldig spridning på priser där men man får väl ta någon mitt emellan som verkar rimlig. Vi måste oxå ta reda på hur det är med fiber å annat för bredband och sånt i området, undrar vem man ringer då?
Varje kväll i nästan 2 veckors tid har samma bok lästs innan sovdags för Wilma,

Pappa är sjuk sa lilla spöket laban.

Boken är min från när jag var liten och jag kan minnas att jag också var faschinerad över att han bytte färg varje dag Wilma älskar boken och kan alla färgena och vilken dag han är vad och vad man jämför med, t ex gul som solen, gul som citronen och gul som bananen. Vi läser väl den tills hon e nöjd men vad är nöjet i att höra samma bok dag ut och dag in? Mamman och Pappan kommer ju dessutom snart kunna den i sömnen....
tisdag 14 april 2009
Galet vad man blir mätt fort när man är gravid.
Men det var gott.

Kvällen idag bjuder på dubbla avsnitt av Desperate Houswifes, helt rätt kanal 5! Första avsnittet ses i soffan och det andra i sängen :) Maken han får glatt acceptera... kan ju inte vara lätt att alltid behöva se tjej program men jag tror han börjar gilla det, han har ju full koll på grays och några andra program som jag brukar vilja se...

Glömde en sak i all påskmat, Wilma fick ju underbara påskägg å med en mormor som e så kreativ så måste jag få visa;
3 nya kjolar, en topp och ett par byxor. Allt från mormor design!

Hemma efter jobbet.

Visningen hade gått bra, tänk att vi har 2 grannar som är intresserade av att köpa vår bostad, hoppas nu bara att det blir klart i veckan! Vad f-n gör vi annars???? Ååååå det är nu jag får panik och funderar på varför vi gett oss in i det här över huvudtaget!

Ska fixa lite mat, vad sägs om färsk pasta med avocado och tomatröra?

Återkommer när magen är mätt!

Nu så, strax dax att dra.
Måste äta lunch på vägen, vill ju inte stöka ner detta rena hem... Blir väl Mc Donalds eller så.
Har iallafall lyckats smita in i ett par svarta byxor och en svart topp, tyvärr är alla kavajerna för små men det är inte så mycket att göra... Tänker inte investera i en ny! Däremot måste jag investera i en munkjacka med mera plats för magen, dom jag äger går ju inte att stänga riktigt. Behöver att par jeans till oxå och passade på på POP på outlet igår att spana på deras utbud men dom hade bara ljusa kvar med hög mudd i midjan å det är inget för mig. Ska kolla in HMs byx sortiment nån dag!

Funderar på om jag ska spara ut håret nu oxå, kanske kan vara skönt att kunna ha det i tofs med bebis hemma? Har ju haft superkort i flera år nu men kanske det är dags Vad tycker ni? givetvis tänker jag behålla den mörka färgen, den trivs jag ju toppen med för go blond är inte riktigt min melodi...

Gomorron!

Maken och Wilma har precis rört sig mot dagis och här är det tyst. Jag ska inte vara någonstanns förrens 13.30, grymt skönt. Jag har sovit illa inatt och nu känns det som om det bara blir värre och värre för varje natt. Kan vakna ett par gånger i timmen bara för att det gör så ont i ryggen.... Bara 14-15 veckor kvar att härda ut, det känns ju toppen *not*

Ska nog försöka sova lite till fast jag hällt i mig en balja kaffe, iallafall vila lite. Sen måste jag fixa till hemmet igen, konstigt vad man kan röra till det på bara ett par timmar. Men ikväll är det omvisning och efter igår så ser det riktigt ljust ut, några par verkade tok intresserade så kanske vi lyckas denna veckan!

Nåväl, ha en underbar dag alla!!!

måndag 13 april 2009
Maken och jag har varit på Babyland.
Vi har bestämt oss för att vi vill ha en babybjörn bärsele active, har kommit en i ett matrial som andas jätte_bra som isåfall skulle vara aktuell. Wilma bar jag i sjal delvis men använde den inte så mycket att jag vill ha en nu oxå, hellre en sele som man kan ha med sig å som är lätt och smidig istället för 18 meter tyg som ska viras omkring en.

Sen gick vi äver till bilbarnstolarna, det blir med största sannolikhet en Akta Graco Logico S (långt avancerat namn va ;)) den får alltid bäst i test!

Men nu till undringen; Behöver man verkligen fästen för att kunna ha babyskyddet till vagnen?? Jag tycker det verkar helt hysteriskt onödigt men alla verkar ju ha det? Är det så himla viktigt?

Iallafall ibland...
Igår somnade lillfröken vis 8 tiden efter massa bus och kul både inne och ute. Dessutom fick vi besök av en kompis till mig som jag inte träffat sedan årsskiftet. Hon hade ju ingen aning om att jag var gravid, eller om att vi bygger hus osv.

Maken gick upp vid 8.30 idag och jag åg kvar och drog mig lite grann, eller iallafall tills kaffedoften började sticka i näsan. Wilma sov som en gris. Maken och jag satt och åt frukost i stillhet och började planera dagen, det var tyst från Wilmas rum.

10.15 behagade lillfröken stiga upp och tassade ut till oss,

- Vet ni, jag har sovit jätte_länge.... utbrister hon.

Vilken liten skrutta lixom! Nu äter hon frukost och jag och maken ska fixa det sista inför visningen, hoppas att den blir såld nu!
söndag 12 april 2009
Istället för att städa inför morgonddagens visning så bestämde jag och Wilma oss för att gå ut i solen. Vi började med en lunch hos mormor och sen har vi varit ute och provat nya sparkcykeln som hennes far kom med igår. Han lämnade för övrigt oss i morse för att åka och grundmåla lite grejjer på landet..


En glass i vårsolen fick givetvis klämmas in i promenaden oxå, en välbehövlig paus för små korta ben som fått sparka sig fram på cykel! Nu är det paus från uteleken en stund och så fort maken är tillbaka från landet så ska vi ut igen. Jag måste dock börja fixa inför visningen i morron... Suck!

Hoppas att ni alla oxå njuter av fin dag i vårsolen!

Etiketter