Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

torsdag 11 mars 2010
Just nu är det väldigt tyst här, barnen sover, Wilma i soffan och Emil i sin säng. Maken har tagit med sig halva grannskapet och åkt på innebandy. Det är bara TV:n som låter här. Spanar på nya säsongen av lyfällan och kan inte låta bli att förundras, hur hamnar dom där?

Wilma har varit hemma idag, var super snorig i morse och hostig, jag hade en grej inbokad så Wilma fick göra besök på mormors jobb å det var tydligen häfrigt, jag har fått höra oavbrutet om det stora skolbarnet som hjälpte henne med klossarna, om dom många trapporna till matsalen, om soffan som var full med andra stora skolbarn och om såsen som inte var god så hon fick mormors i stället. Wilma undrade sååå när vi skulle hälsa på igen!

Sen tog barnen å jag en sväng på NK, gäller ju att passa på när man är i stan, köpte vårblommor i blosterhandeln vid entren å sen blev det endel annat uppe på barn oxå, vi spanade på urhäftiga trampbilar, hittade en miniflygel som Wilma hävdade att hon behövde och massa annat såklart. Vi köpte klistermärken bara, det fick räcka för idag. Sen fikade vi. Bulle å saft till fröken och kaffe till frun. Minimannen fick fruktyoghurt!

1 personer tycker något:

jenny - tävla gärna hos mig! sa...

åh har lyxfällan börjat igen, har jag helt missat, gillar också det programet och blir liksom dig fascinerad av hur folk kan gå så långt, helt otroligt att man inte "stoppar" i tid.

Hoppas ni har en härlig helg, kramar

Skicka en kommentar

Etiketter