Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

måndag 12 april 2010
Borta bra men hemma ?

Nu har vi kommit hem. Båten angjorde stockholm och värtahamnen 10,00 i dag. Efter 4 dagar borta från man och barn så var det skönt.


Resan har dock varit fantastisk, rolig, trevlig och mysig. I fredags blev det såklart party, vi dansade halva natten å fötterna värkte ordentligt.. vi shottade tequila och fick i oss nostalgidrinkar, det kändes i huvudet dagen efter... inkom till tallin vid 10 tiden och hittade en taxi som skulle ta oss till hotellet, vi möttes av SPAavdelningen som tog plats bakom stora glaspartier från receptionen. Hotellrummen var super och vi passade på att vila lite innan det var dags för behandlingarna, jag hade valt helkroppsmassage och SPA pedikyr, det fanns att välja i all oändlighet men man fick begränsa sig. Både bahenadlingarna och bad avdelningen var underbara, badet var dessutom försett med en poolbar så det fick att få en daquiri medans man bubblade!
Kvällen bjöd på god mat och massa snack, lite party men det känns ju att man inte är 18 länge...  På söndagmorgonen serverades en frukostbuffé som innehöl det mesta, dock var hela müslin sockrad och äggen hade antagit en grön nyans, det var sådär.... men mätta i magen gav vi oss av mot stan.
Hann med lite gallerior och fristående butiker samtidigt som vi försökte njuta av den värmande solen. Båten lämnade hamnen vid 18 och vi hade en lugn och behaglig hemresa, nu var det andra som fick stå för partyt, hemma väntade Emil och Maken och Wilma hämtade jag från dagis, mysigt att äntligen få krama trollen igen!
Borta bra men hemma BÄST.

0 personer tycker något:

Skicka en kommentar

Etiketter