Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

onsdag 17 februari 2010
I morse var det full fart som vanligt, Wilma skulle till dagis och Emil å jag skulle träffa en föräldraledig kollega, hon bor strax söder om stan så såfort vi lämnat W gav vi oss av. Hennes lilla son är endast 2 månader å såå liten, tänk vad fort man glömmer, kanske därför det kan suga till efter fler i bebistarmen? Vi promenerade till liljeholmens nya galleria och tog en lunch där, Emil uppförde sig exemplariskt hela tiden å skrattade sig igenom lunchen :)

(tagen med min iphone)
Vi tog en sväng i gallerian oxå såklart, dom hade benetton kids där så jag utökade Wilmas kläningslager med 1, hon tyckte den var superfin!

Ska dementera uppgifterna om makens koffeinsjuka oxå.... Det var inte det....Han har mått pyton hela natten så det är faktiskt lite synd om honom. Jag har sprungit runt som en galning med decinfenseringssprit och torkat allt å dessutom ätit vitpeppar, jag ska inte bli sjuk!

2 personer tycker något:

Elin (Edvinsmamma) sa...

Tänk så fort man glömmer hur liten ens barn varit...men det är kanske tur att man har vänner som får barn så man blir lite påmind :)

Hoppas att resten av familjen klarar sig från "skräcksjukan"!

Kram kram

Anonym sa...

Vilken fin bild!
L

Skicka en kommentar

Etiketter