Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

onsdag 10 februari 2010
Vände ut 6 kartonger med Wilma kläder på golvet igår, nu är allt uppsorterat i storlekar, idag kommer nämligen några från föräldragruppen på sopplunch och ska spana lite. Äntilgen är jag på gång med försäljningen. Hittade en hel del som Emil kommer kunna ha oxå - det är ju bra när man kan ärva!

Natten har varit förskräcklig, det gela började igår när Emil skulle få gröt. Hittade en fruktburk i kylen som jag tog fram och la på gröten, det var ett misstag. Den var dålig,tog inte långrid innan jag hade gröten och frukten över hela honom, stolen och golvet.... Saneringen blev en sak i taget, givetvis var maken å handlade så jag var ensam. Emil kräktes sedan her 2 pyjamasar till (å maken) men sen var det bra, Han somnade gott imin famn och vi kunde alla gå och lägga oss. Strax efter 03 vaknade han å var hungrig,vi gick upp och gjorde välling å blev sittandes i soffan, han ville vara nära nära och bara vaknade när jag försökte göra en ansats till att själv få gå och sova.... Vi har alltså suttit här sedan strax efter 03, begöver jag säga att jag e trött?

3 personer tycker något:

Malin sa...

Men fy så jobbigt!! Försök sova middag... du kommer vara helt slut ikväll!! Hoppas ni får en härlig dag trots sömnbrist! kramiz

Miss LH sa...

Jobbigt när man inte får sova!

PysslarTagen sa...

Vi får väl umgås på nätterna... har kört ungefär samma pass!

Skicka en kommentar

Etiketter