Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

måndag 6 juli 2009
Nu e vi hemma igen och allt är som vanligt, förutom att jag om möjligt blivit ännu tjockare :-)

Vi har haft underbara varma dagar på Kolmården, I fredags när vi kom fram började vi i Safariparken, Wilma var mycket imponerad av alla djuren men mest spännande var nog strutsen eftersom den blockerade vägen och ville försöka smaka på vår bil...

Sen bar det av till fots in i djurparken och vi tittade på Sälar, pingviner, tigrar, björnar, å alla andra djur som fanns där såklart. Wilma ville klappa får så där fastnade vi riktigt länge, hon fick köpa ett gosedjur i en av shopparna och det blev en liten tiger som är döpt till Karlsson :-) Framåt eftermiddagen var vi trötta av värmen så Wilma fick en skrinda att sitta i medan jag och maken promenerade sakta, mina fötter skulle kunna liknats vid vattenmeloner vid den tiden... Vi tog glasspaus vid apariumet och bjöds på en riktigt show, den där lilla Enzo som födde förra året han såg till att få ingång de stora gorillorna!
Vi checkade in i vårt rum runt 16 tiden å då blev det först bad för allihop i deras fina spa anläggning, själv passade jag på att få en fotbehandling oxå å maken fick sig en kall öl... Wilma lekte delfin och om meddelade att bad är toppen. Sedan var det dags för lekrumsinspektion, hela konferensanläggningen på vildmarkshotellet hade förvandlats till paradis för barn, som ní ser så var det inte bara Wilma som provade alla grejjer...Dag 2 började med frukost i resturangen och sedan gav vi oss ut i parken igen, först blev linbanan runt hela parken. Vårt stora mission för dagen var delfinshowen och Tropicariumet, Wilma ville givetvis titta på aporna igen och åka delfinexpressen, tackochlov är hon över 95 lång annars hade det nog kunnat bli lite tårar. Hon och pappan tog plats i vagnarna och Wilma tjöt av skratt hela tiden

Delfinshowen var underbar, vem hade kunat tro annat....? dom där djuren är sååå häftiga. Hela familjen njöt och Wilma ville titta mer, dom där vill hon träffa igen. Kanske hennes 25 års present redan är fixad? Jag fick en dag med delfinerna i present när jag fyllde 25 så det kanske ska bli en tradition?

4 personer tycker något:

Elin (Edvinsmamma) sa...

Vilka härliga bilder!
Och självklart ska Wilma få en sån fin present när hon fyller 25...för det måste ju absolut vara ett minne för livet :)

Här hemma håller jag på att övertala sambon om att vi också ska till kolmården när vi far på semster...och jag får se om jag lyckas ;)

Kramar

MoÅ sa...

Härligt!! Vi har njutit av alla bilder!
Kram

sofi sa...

Mysig helg!
Kram

Johanna sa...

Roligt att få se bilder från helgen!

Skicka en kommentar

Etiketter