Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

onsdag 1 juli 2009
Lite ändrade planer för dagen...


Plattsättaren ringde i morse när jag var inne på jobbet, kaklet till köket skulle inte räcka! Slog kakelfirman en signal och jodå dom kunde beställa en kartong till men den skulle inte kunna komma förrens tidigast i morron... Men man kanske kunde åka och hämta själv?? Jodå, det gick bra så jag fick dra till enköping och fiska upp en låda med rätt färgbad och sen till huset och lämna av, fick ju chansen att se vad han gjort hittills oxå och det kommer bli så snyggt!

Sen blev det som vanligt en eftermiddag hos min mamma med Wilma badandes i poolen och vi andra sittandes runtomkring, min syster kom dit oxå å vi hade riktigt mysigt. Fick bulle och kaffe och bra tidningar att läsa, jag bläddrade i sköna hems senaste och fick massor med inspiration både till landet och till nya huset!

Nu på kvällen har mamma varit här och packat lite, jag kan ju inte göra så mycket, å jag har läst högt ur en shopaholic i väntans tider, mycket humor i den!

1 personer tycker något:

Malin sa...

Åh jag som tänkte ta med boken till dig på tisdag, trodde inte du hunnit köpa en... sjukt rolig... men jag grät lite i slutet!! :))

Hoppas du njuter av värmen! ;)

Kramiz

Skicka en kommentar

Etiketter