Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

fredag 17 juli 2009
Nu e hon tillbaka i sitt vanliga jag å vi e utskrivna från Astrid. Märkligt hur fort det kan gå att piggna till, för 4 dagar sedan kände man knappt igen henne å det var som en kniv i hjärtat att se henne så dålig att hon inte orkade protestera mot nått.

På eftermiddagen idag tog vi och packade in oss i bilen för att åka ut till huset, maken har gjutit fast brevlådan och jag plockade lite inne, Wilma cyklade fram och tillbaka på gatan framför och tyckte det va jättemysigt :-) På söndag ska vi städa hela kåken och fixa till det sista inför besiktningen. Dessutom ska maken koppla ihop det sista i badrummet så vi kan gå på toa och tvätta händerna och så. I morron ska jag se om jag kan hitta lite snygga krokar till handdukarna där inne.

4 personer tycker något:

Caroline sa...

jag tror att du har läst den. Den handlar om en tjej som är sjövild och har en efterbliven "storasyster" du kan ju få den...sen är det ju bara å kasta den när du är klar eller om du märker att du har läst den..

Elin (Edvinsmamma) sa...

Hej vännen!

Har nu läst igenom din blogg om det jag missat när jag varit på semester...och vilken tur att Wilma har kryat på sig! Är så hemskt att se sitt lilla barn vara så sjuk...

Hoppas att ni har en fin dag!
Kramar

Åsa sa...

Åååh så skönt att Wilma mår bra igen!

sofi sa...

Åh vad skönt att hon mår bättre!
Ha en bra helg, kram

Skicka en kommentar

Etiketter