Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

torsdag 16 juli 2009
15.00 idag var vi på spec. mvc på KS för inskrivning inför det kommande kejsarsnittet ( lång ord det där, gillar engelskans ord bättre..) Vi träffade Narkosläkaren som gick igenom proceduren med bedövningar och smärtstillning å allt dom hon ska övervaka. Vi träffade kirurgen som berättade om själva operationen och informerade om risker och vad som händer sedan. Lite förvånad blev jag över att hon sa tvärt emot alla andra, pappan och barnet skulle inte få vara med på uppvaket, stämmer det verkligen?
Vi träffade oxå en barnmorska som berättade om det praktiska å att maken förmodligen inte kommer kunna få sova kvar, nått som jag tycket känns jätte_jobbigt! Hur ska jag då klara första natten?

När vi skulle gå så kom jag på att jag inte hade en aning om var avdelningen vi ska till låg så för att hitta sedan när vi är ännu mer nervösa så provgick vi till de hissarna som tar oss upp till C23.

Kom ihåg att vara med och gissa på lillebrors vikt och längd, det gör ni här

3 personer tycker något:

Carro sa...

Va häftigt, snart är det dags :-)

C23 låg jag också på, dels under graviditeten och dels efter förlossningen..
Dom har ju familjerum, varför kan ni inte få ett sånt om det finns ledigt..?
Hoppas att det kommer gå bra ändå och att ni får det ni önskar!
Stor kram

Johanna sa...

Jag låg också själv på uppvaket. Adam fick inte heller stanna över natten så jag och Olle fick vara själva kvar. Be personalen om hjälp. Hoppas att allt kommer gå bra!

Anonym sa...

Det är lite olika om pappan och barnet får va med beroende på vad det är för patienter som ligger där samtidigt kanske? Jag tyckte det var pest o ligga ensam på uppvaket o se de andra med sina bebisar och själv kämpade min för livet och jag kunde inte va där... det kommer säkert gå jätte bra och kanske få du ha alla hos dig?

Skicka en kommentar

Etiketter