Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

tisdag 2 december 2008
Är lite av idag. Känner att jag egentligen har massor att skriva men det blir lixom inte bara av att man plitar ner dom. Har as-mycket på jobbet just nu och har nedräkning på antal dagar kvar till ledig, just nu 17dagar. Ska bli sååå skönt!
Idag är det ju iallafall tisdag och bra tv hela kvällen på 5:an, funderar på om jag ska krypa upp i sängen med en kopp te och spana.
Skulle behöva vika det berg av tvätt som ligger på sängen oxå. I bland funderar jag på om man ska anställa en hushållerska, tänk vad skönt att inte behöva grejja med tvätt, städning eller mat, utan bara kunna vara med familjen. Man kan ju alltid drömma.

Börjar få panik över julklappar, maken är givetvis svårast men säger oxå att han inte vill ha något... men så kan det ju inte få vara för jag vill ju ha något av honom. Paket är ju det bästa som finns. Tips?

1 personer tycker något:

Malin Wi sa...

Haha, känner att jag också skulle behöva en hushållerska. Hinner ju inte med någonting just nu! Lycka till med julshoppingen och hoppas allt är bra på jobbet! Kram Malin : )

Skicka en kommentar

Etiketter