Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

lördag 27 december 2008
Alla juldagarna är över nu.

Pust.

Men dom har varit mysiga, men emellanåt smått kaotiska. Som till exempel när hela familjen ska samlas framför Kalle Anka på julafron och alla ska först ha gjort sin kaffe i hi-tec maskinen och sedan mobiliserat sig ner för trappen till TV rummet och hunnit välja plats i sofforna, det där borde man ha filmat.

Eller när 2 miljoner julklappar ska delas ut och läsas verser om och det helst inte ska ta hela natten så att middagen inte blir för sen. Det blev den. Men god. Och med tanke på att vi ätit i princip konstant sedan halv 1 så gjorde det ingenting.

Vi sov iallafall kvar hos min syster och hennes familj, Wilma sov som en gris och fick gå upp med Moster dagen efter.

Efter att bara ha ägnat juldagen och annandagen åt att slappa och mysa med familjen så fick maken och jag för oss att det var dags att måla om hallen. Han har redan rivit halva, nu ska vi bara bestämma oss för hur vi vill ha det.
Jag passade på att ta en sväng på lindex och byta lite dubletter som Wilma fick - det skulle jag aldrig gjort. Där inne var det helt galet mycket folk och alla slet i kläderna likt hyenor. Vad hade jag givit mig in på? Men jag stålsatte mig fixade det jag skulle och stod sen i kassakön i nästan en halvtimme, varför sån hysteri?? JAg avskyr mellandagsrean

1 personer tycker något:

Caroline sa...

Mellandagsrean ska man akta sig för. Skulle aldrig fått för mig att gå på den :)

Eller så är jag bara bitter för att jag inte har nåra pengar ;)

Skicka en kommentar

Etiketter