Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

måndag 29 december 2008
Wilma sov hos mormor natten till idag och hela dagen har hon bubblat om flingorna, kakorna, pusslen, mormors konstiga säng som är gömd i soffan å så klart om att hon fick gå i trapporna hos mormor, alla 6 våningarna ner. Det var spännande men jobbigt!

Maken och jag tog sovmorron till halv 12... Galet skönt.

Sen har Wilma och jag varit ute i kylan och busat lite men vi blev ganska snabbt kalla och bestämde oss för att pepparkakorna lockade mer är snön och kylan.

Ikväll är det dags att sätta fart på nyårsmatsplanerandet, jag är sugen på ..... INGEN ANING. KAnske lite västerbottenknyten och kött, kanske lite pilgrimsmusslor, kanske lite löjrom? Ähh jag har faktliskt ingen aning, får nog googla efter lite förslag.

Har kommit på att det vore ju så mysigt att få färska frallor levererade på helgmornarna oxå, men varifrån kan man beställa det??? hittar bara för leveranser i Göteborg och där bor ju inte jag....

3 personer tycker något:

Angelica sa...

Åh, det skulle ju vara jättemysigt att få hem frallor på helgerna. Går det alltså?

Caroline sa...

Du, jag du tyker ni ska ha laxcheviser. Det åt jag häromdan på en restaurang, det var asgott. typ tärnad gurka, tomat (nej, du är inte allergerisk. Det är bara placebo), gravad lax och pilgrimsmusslor( allt är tärnat) så låg det i lite lite slask och koriander. Koriander är ifs det äckligaste som finns, men man kan ju byta ut det till nått gott, typ persilja.

johanna sa...

ja, det vore mycket gott.... hittar du något för skåne så hojta till =)

Skicka en kommentar

Etiketter