Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

lördag 21 februari 2009
Vaknade i hyffsad tid för att vara vi i morse, Wilma är ju ivanliga fall en sjusovare men idag vaknade hon strax efter 08. Alltså frukosterade och klara strax efter 9. Vi bestämde oss för att haka på några vänner till barnens djungel i arlanda stad så Wilma fick springa av sig lite, jag åkte med dit och maken tog en sväng för att tvätta sin bil och ta en promenad med A och Nahla.

Vid 14 tiden drog vi till Stinsen för lite suktande i affärer och Wilma fick lite t-tröjos, själv hittade jag en jätte fin mammatunika på HM som jag kunde inhandla för bonus checken alltså = gratis!
Vi fikade lite på Waynes innan vi drog hem igen.

Släppte väl mer eller mindre bara av Maken och Wilma för att åka vidare in till Sakura för världens bästa sushi som vi skulle ha till middag, den var såååå god, tror jag skulle kunna leva på sushi, inte S dock, han äter det för min skull :-)

Fick besök efter middagen, både av makens goda vän C och sonen Oliver samt S&A och Nahla, vi har nu spanat på melodifestivalen och förundrats över spånet Mede och alla låtarna, den enda vi kunde förlika oss med var EMD's och det var ju tur att den fick gå till final iallafall. Wilma höll sig vaken under hela tiden så jag kan tänka mig att vi får sovmorron i morgon, vilket förmodligen S kommer behöva efter att nu ha drällt upp till vår resturang med S&A. Den gravida kvinnan för helt enkelt stanna hemma och vakta barn och hund!

1 personer tycker något:

FrökenJohanna sa...

Oj, det var inte illa!! :)
Tack för igår!
Kram o puss!

Skicka en kommentar

Etiketter