Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

torsdag 19 februari 2009
Äntligen är det klart.

Vi kommer bli fler i familjen och fler medlemmar innebär mer plats, nått som vi inte har.. Så som jag tidigare sagt är det dags att leta större boende. Å så var det det här med prioriteringar. Nu offrar vi avstånd och annat som varit viktigt ch drar en bit från stan så barnen kan få en bra uppväxt med mycket grönt omkring sig.

Så vad ska vi då göra?

Jo vi ska BYGGA hus. Varför köpa ett som man måste fixa massa i när man kan bygga nytt?Så här kommer huset se ut från baksidan av tomten, dock vill vi nog måla gråblått med vita knutar! Dessutom kommer vi få ett sånt fint garage som på bilden ovan, maken är överlycklig, äntligen får han nånstanns att ha alla sina verktyg... givetvis kommer han få jobba lite för övervåningen kommer vi göra själva så då får han användning av alla dessa maskiner som bara tar plats....Planlösningen på nedervåningen, visst ser det mysigt ut! Ett sovrum till Wilma och ett till oss, sen när S är klar med övervåningen kommer vi flytta upp allihopa och då kommer det bli lekrum och arbetsrum/gästrum på nedervåningen!Å till sist situationsplanen, vi har köpt tomten i vinkeln, pefekt solläge med kvällssolen på framsidan så man kan ha uppsikt över barnen när dom far omkring!

Det här är helt galet men känns såååå rätt!!!! Inflyttning kommer förhoppningsvis kunna ske redan i sommar och det är ju skönt att få flytta innan bebis kommer!

8 personer tycker något:

Anonym sa...

Kul ! Men du har missat skriva vart ni ska bygga// Isabell

Leah Wissing sa...

Grattis!!! Vad roligt! Jag är också nyfiken på var detta drömhus kommer ligga? Hoppas allt är bra med dig och magen! Kram Malin

Anna-Lena sa...

GRATTIS men jag håller med föregående skrivare... vart kommer huset resas??? :O)Spännande och underbart att slippa renovera!

Jessica sa...

Okej, jag ger upp :-)
Upplands-bro blir nya destinationen!

Johanna sa...

Grattis! Vad roligt :)

Anonym sa...

Va' kul och spännande. Jättebra för barnen att få trampa lite jord och vara i markplanet.
Grattis!
P

Malin sa...

aha! så nu har jag sett bilder o planritning!! Ser ju Underbart ut!! Vi får hälsa varandra välkomna ut i förorten! kramiz

sofi sa...

Härligt och spännande. =)

Skicka en kommentar

Etiketter