Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

söndag 22 februari 2009
Maken ramlade hem ganska snart från Porten (resturangen) igår och jag blev upp sjasad dit, inte helt fel direkt, satt där och hade trevligt med S&A och ägarna, kom isäng 0130 så det var jag som behövde ta igen mig i morse!

Vi började med att åka pulka till Wilmas bästa kompis Hilma för ett par timmars lek, dom lekte bed bebisdockorna, badade alla My little pony, tittade på mumin, klädde ut sig till prinsessor och hade det toppen!

När vi kom hem därifrån var det dags för Farmor och G att avlägga en visit och det blev semlor och kaffe med dom. Vi pratade ganska mycket om huset å G är snickare så där kan man få lite tips :-)

Middagen serverades sedan hos mormor och hon bjöd på grekiska köttbullar med pasta, till efterrätt fick vi fruktsallad. Wilma tyckte det var konstigt att avsluta desserten med att säga tack för maten, det var ju faktiskt inte matt utan efterrätt vi åt så honändrade sig kvickt till 'tack för efterrätten' Plutta!

JAg har hunnit med att storhandla och vara en sväng inne på kontoret oxå, skulle ha farit norröver till Kiruna, Gällivare, Kalix och Luleå i morron men det funkar ju inte så bra med resandet nu så en kollega till mig erbjöd sig :-) Men vi var ju tvugna att ha en genomgång och det fick bli i kväll!

Nu sover barnet och jag känner för dessamma men, tvätten ska hängas eoch vikas, sängen måste få nya lakan och så är det ju BECK... Den kommer få spanas in från sängen!

I morron ska jag uppdatera med lite bilder från i fredags när Bästa Johanna med familj var här, har fantastiska bilder på Wilma och Nils!

1 personer tycker något:

FrökenJohanna sa...

Värst vilken helg! Vi har iaf varit lite duktiga och rensat bland papper, städat och promenerat... :)

Ser fram emot bilderna och du får gärna maila några också!!
Stor kram!

Skicka en kommentar

Etiketter