Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

fredag 13 februari 2009
Vilken härlig dag, nanananana, nananana, nanana...
Eller hur går den där låten?

Unnade mig en lång frukost i soffan imorse, S tog Wilma till dagis :-) Klockan 11 var det dags för nagelfixning och nu är dom snygga igen, otroligt hur mycket dom växer på bara 4 veckor!

Hade en mäklare här efter det för värderingen och genomgång å så. Om spåret funkar så kommer vi ju sälja nuvarande bostad. Iallafall så trodde han ungefär samma som vi, men det är ju marknaden som bestämmer. Får väl se när vi drar igång!

Hämtade Wilma ganska tidigt idag och hon blev lycklig över att både mamma och pappa kom, vi promenerade hem i kylan och när vi kom in så blev det varm choklad! Maken och Wilma tyckte dock fortfarande att det var ganska kallt och tappade upp ett bad till sig. Sen satt dom där och hällde vatten på varandra!

Dagens middag bestod av klyftpotatis, lövbiff och massor med mosarellasallad, grymt gott och alla är mätta nu, för stunden myser vi i soffan och tar et lugnt. Wilma ramlade rakt in i tripp-trappen tidigare och fick ett sår precis under näsan, blödde lite gran men inte så farligt, tror dock att det gjorde riktigt ont, nu är hon bara lite svullen. Maken höll på att få ett nervöst sammanbrtt när det hände så det är ju tur att någon i familjen behåller lugnet ;-)

0 personer tycker något:

Skicka en kommentar

Etiketter