Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

onsdag 4 februari 2009
Arlanda.
Terminal 4.

Taxin hämtade mig i gryningen, han var dessutom 10 minuter tidig... Dessutom fanns det en annan person i bilen, vilket jag aldrig upplevt tidigare. Oxå en passagerare som skulle till Arlanda, nästa gång vill jag nog boka bilen själv, jag gillar ju att babbla med chaffören men det törs man ju inte när det sitter nån annan i bilen som man inte känner.

Checkade dessutom in via nätet igår och det medför ju att jag inte har ett boarding kort och jag har tappat bort mitt eurobonus kort, det gillade dom inte där nere, jag fick bakläxa och lovade dyrt och heligt att ha mitt kort i högsta hugg till nästa gång....

Planet lyfter vid 8 tiden och sen är chemat späckat hela dagen, hemma igen om 12 timmar, har alltså gjort nästan hela min arbetsvecka på en dag eftersom jag nu bara ska jobba 19 timmar/vecka.

Hungrig är jag oxå, vem hinner äta frukost innan en upphämtning strax för 07?? INTE jag, var ju tvungen att duscha, sminka mig och fixa fixa..... men flygplans frullen brukar ju vara ganska ok!

3 personer tycker något:

Västergötskan sa...

DELA taxi..? Knepigt.
Hur funkar det med betalningen då? Delar de notan också?

Sagolikt by Perla sa...

Bloggsvar: Sök på kladdkakemuffins på Google så finns det massa recept. Jag vet inte exakt vilket jag gjorde efter då jag gjorde de för ett tag sedan (hade dom i frysen). Sedan la jag en bit marabouchokladbit på varje ;) Mums!

Anonym sa...

Hej! Skönt att du blivit sjukskriven, hoppas det gör dej gott! Vad fin den vita dressen som du köpte var, har också gått och spanat på den (visst (är det den i manchester?) Ha en bra dag i Sundsvall! Ta hand om dej och mini! Kram Malin & Leah

Skicka en kommentar

Etiketter