Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

tisdag 6 januari 2009
Landet.
Ljuva landet.Verkligen skönt att få komma ut idag och se att huset mår bra. Nu har vi dessutom fått skorstenen och kaminen besiktigade av en sotare så nu är det fritt fram för eldning :-) Toppen! Tack! Kändes mycket tryggt att få det inspekterat och kontrollerat med behörig sotare samt brankårsrepresentant bredvid, kan det bli bättre??? Bra med vänner tycker jag :-)

Snön låg vit över hela stället och luften var frisk och ren. Inte ett oljud hördes och det är ju e enorm kontrast från här hemma... bor man i korsningen E4an E18 får man ju skylla sig själv, eller hur?

Stannade inte så länge där ute, huset är ju inte uppvärmt och allt är avstängt. Men nu vet vi iallafall hur det mår där ute.
Wilma hade kul i snön, och rullade omkring och gjorde snöänglar, jag och maken höll oss på benen men ibland var det nätt och jämt, ganska halt på sina ställen när vi tog en prommis i området!

2 personer tycker något:

Alx sa...

Lite nyfiken på vart ni bor, för bildn där man ser en vuxen å ett barn gå hand i hand ser ut som det är hos min mormor och morfar utanför uddevalla.. Bor ni där?

alx sa...

jaha, ja då är det ju en bit.
Tack för att du svarade!

Skicka en kommentar

Etiketter