Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

måndag 19 januari 2009
Nästa företag som står på tur från Formex 2009 är Made by Fagerdala.

http://www.madebyfagerdala.com/ är samlingsnamnet på en rad konsumentprodukter från Fagerdala. Deras ursprung är totallösningar för krävande industrikunder som Volvo och Electrolux. Nu vänder dom sig också med sitt kunnande och sina material till krävande konsumenter för att ta fram innovativa, miljövänliga produkter. Nedan presenteras några av deras grejer som är väl värda att ha hemma!Foto: Made by Fagerdala

På första bilden visas ett vinställ där du kan lagra och/eller förvara dina viner, vinflaskor ska ju som bekant gärna ligga ned och dessa går att stapla på varandra och bygga hela väggar med för den som har plats. Med ett smart handtag kan du också förvandla vinstället ConnaisseurMate till vintransportör. Den skyddar flaskorna mot slag och stötar. Vilket är idealiskt i din båt, eller i husvagnen eller vart du nu vill vara. Den låter vinet behålla sin idealtemperatur och ger skydd mot temperaturchocker. Med locket på stänger du ute vinterns kyla eller sommarens värme.Vinet ska ju må lika bra under transport som i ditt hem, eller hur?Vilket vin ligger var? Etiketthållaren, som kan fästas på locket eller på stället, ger plats för dina noteringar.

Andra bilden visar det som jag föll för först, tänk om man kunde slippa fula lådviner och all plats dom tar i kylen? denna passar både för vita såväl som röda viner. Den håller vinet vid den temperatur du vill ha. Det vita vinet förblir kallt, det röda behåller sin rumstemperatur. Passar för alla typer av kranar som boxvinet har. I ditt köp följer det också med en engångspåse som du kan fylla med vad du vill, varför inte saft till stranden eller isvatten?

Den sista bilden visar en flytande poolbar med termosegenskaper. Perfekt för kall dryck eller glass i poolen, bastun och på stranden. Eller varför inte varm dryck i isvaken? Den här är ju ett måste för alla med pool eller utomhusspa!

Läs gärna mer om produkterna på http://www.madebyfagerdala.com/ eller kontakta dom för köp! Själv kommer jag definitivt ha boxmate på landet!

0 personer tycker något:

Skicka en kommentar

Etiketter