Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

torsdag 8 januari 2009
Får man sälja sin make???

Idag e han billig, riktigt billig.

försökte få upp honom till frukosten i en hel timme!!! Vi har en överenskommelse hemma, jag går upp och gör frukost, han väcker Wilma och kommer sedan till dukat bord. I morse gick jag som vanligt upp halv 7 och började dona i köket. Väckte maken innan och fick ett mmmmhhh till svar. 10 minuter senare när frukosten är klar går jag åter igen in till honom och får samma svar. Tar en sväng in till Wilmas rum och väcker henne lite försiktigt, men hon ville ju inte gå upp, pappa skulle komma. Så hon gick in och kröp upp i vår säng... Jag fortsatte min procedur med att påmina var 10onde minut samtidigt som jag försökte läsa tidningen och få i mig frukosten. Mår dessutom ganska illa på mornarna så frukosten är viktig för mig. HAlv 8 har jag tröttnat, då är det ju dessutom bara 45 minuter kvar tills fröken ska vara på dagis, så jag går återigen in till maken och säger att:

- Nu får du faktiskt ta och kliva upp, klockan är halv 8 och det här är inte ok!

Hur tror ni han reagerar?
Jo jag får världens skopa om att han minsann inte ha hört mig tidigare och att han kanske inte alls vill gå upp och att jag bara kan lämna honom och Wilma i fred och gå till jobbet!
Men alltså är han 15 eller??? Lite eget ansvar måste man ju ta.
Han har världens sämsta morronhumör, jag vet det. Men skärp sig! Idag e han billig, kanske någon vill byta så jag kan få en man som vaknar tidigt och är pigg och trevlig då???

3 personer tycker något:

linda sa...

Du kan få min!
Han går 06:30 å morgonen och sen får jag göra llt morgonbestyr sjlv. KOmmer hem vid 23 på skvällen då barnen sover på vardgarna. :-)
Intresserad av bytte? :-D Haha

Västergötskan sa...

Njae, du får gärna behålla honom. Min sambo har sina brister, men går i alla fall upp i tid. (Här är det jag som ligger och snusar och han som går till jobbet) :-D

alx sa...

DU kanske kan leja iväg honom några dagar?
TIll ett Man-dagis.. Alltså typ som ett hunddagis:)

Skicka en kommentar

Etiketter