Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

måndag 26 januari 2009
Här kommer ytterligare ett företag jag träffade på FORMEX,


Oskar&Ellens leksaker är tänkta för att de skall stimulera barnens fantasi och lust till att leka samtidigt som leken också kan vara ett lärande där barnet utvecklas. Barn vill ju både leka och lära, och lek är en sådan viktig del i ett barns liv! oskar&ellens sortiment består av mjuka, färgglada vadderade tygprodukter i mycket hög kvalitet.
Oskar&ellen ställer höga krav på sina produkter och man kan vara säker på att kvalitén är den bästa. Företaget startades av Petra Rigby Jinglöv 2000 och drivs nu av Petra själv och hennes svärmor.
Wilma är stolt ägare av deras engelska teservis som är i romantisk lantligstil med tillbehös som scones, smörgåsar jordgubbar och fruktpajer. Servisen innehåller även tekoppar på fat, tekanna, duk, servetter, skedar, tårtfat med spetsduk samt tepåsar. Allt i tyg såklart. Här hemma dukas det fram varje dag och har man tur kan man få bli bjuden, annars är det mest dockan Olivia som får vara med på tepartyna.
Vill du också bli ägare till deras underbara produkter? Här kan du beställa via nätet. Eller vill du läsa mer om företaget? Besök deras hemsida där du också kan se hela produktsortimentet!

1 personer tycker något:

Caroline sa...

ååå, så söta. Nästan så man vill skaffa dem för eget bruk :)
Å de andra sakerna de har också...

Skicka en kommentar

Etiketter