Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

tisdag 20 januari 2009
Måst bara avreagera mig lite för detta her verkligen varit en crapp dag på alla sätt och vis. Började ganska bra dock med god frukost och en glad unge men sen gick det utför. Först fick jag ingen parkeringsplats när jag skulle på kundbesök vilket man ju iof kan tycka inte är så farligt men i sammanhanget av en dålig dag så var det bara början. Fick dubbelparkera på tegnergatan och som tur var klarade jag mig i från både påkörningar och böter.
Anlände till kontoret där man ser två Citroner (riktigtsura sådana) sitta i var sitt hörn med åskmoln över huvudet, dom kan inte ens bemöda sig med att hälsa, vilket som iof inte gjort på någon annan än varandra hittills den här veckan. Dom har sett till att ett mörker sänkt sig över avdelningen, vi andra som inte är som citroner försöker oss på att lätta upp stämningen men det är lönlöst, allt detta kommer av en incident i förra veckan men vuxna människor får inte bete sig hur som helst på en arbetsplats!
För att ytterliggare bygga på den här redan dåliga dagen så fick jag veta vad jag har för restskuld på min bil, känner att jag måste göra mig av med den inför föräldraledigheten och jag gillar att vara ute i god tid. Iallfall så har den ett restvärde på 227' vilket känns som j-ligt mycket pengar och jag tror inte att det finns en enda bilfirma som kommer vilja ta in den för det. Kanske kan jag sälja den privat men jag vet inte. Vill ju hursom helst inte få mindre än det med tanke på att då får jag personligen stå för mellanskillnaden eftersom jag bryter leasingavtalet i förväg. Och att jag och maken skulle behöva 2 STORA bilar känns helt orimligt, han har oxå tjänstebil så den måste lixom bort, intresserad??

Som toppen på isberget har jag dessutom så fruktansvärt ont i rygg och ryggslut oatt jag nu kan glömma att komma ner på golvet gå snabbare än en snigel, böja mig ner och plocka i och ur diskmaskinen, köra bil längre än en kvart.. Ringde och pratade med BM idag och visst kunde dom hjälpa till med sjukskrivning men hon tyckte det skulle vara bättre om jag träffade en specialist på ryggsjukdomar efter som det är det jag har. Tyvärr visar det sig då att på den kliniken jag går fanns ingen ryggortoped att tillgå längre för att han hade slutat och att dom numera bara kunde stå till tjänst med sjukgymnastik. Morr! Hur svårt ska det vara att få vara listad hos en ryggmottagning?????

0 personer tycker något:

Skicka en kommentar

Etiketter