Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

onsdag 10 juni 2009
Det var i grevens tid skulle man kunna säga.

igår fortsatte projektet med start på MediaMarkt i barkarby, dom hade ingenting jag kunde tänka mig i vettig prisklass så det fanns ju ingen anledning att stå där och glo.
Hade redan kollat på Onoffs hemsida att dom hade den HP:n inne som jag försökte köpa i måndags, så jag åkte dit. Träffade på en supertrevlig säljare och allt kändes rätt (behövde nog bara sova på saken) gick ut med en fin liten kartong därifrån.
Hemma bestämde jag mig för att inte öppna kartongen förrens jag var klar med kopieringen av allt på min gamla burk så sagt och gjort, jag kopplade upp den mot den externa hårddisken och lade över bilder, filer och musik, kopierade alla favoriter i exploren och fixade så att allt skulle kunna gå och installera direkt i denna. Smackade igen locket och kröp ned i sängen med Ranger och Morelli... Efter en stund ropade maken att jag skulle komma upp och lukta, han tyckte att det började stinka bränt och var kom det i från? Jo från min gamla dator!!! Helt sjukt att den pajjade precis när jag var klar med den. Man skulle kunna tro att jag är synsk. Hade tänkat att formatera om hårddisken på den men nu vet jag inte om jag vågar prova att starta den, då kanske den exploderar? Får nog ringa någon som kan råda, eller nån av er som vet?

1 personer tycker något:

Malin sa...

Men vilken tur att du hann införskaffa en ny!! :)

Längtar till min lilla rosa anländer!

Skicka en kommentar

Etiketter