Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

måndag 1 juni 2009
Gomorron!

Här skiner solen från en klarblå himmel och det är 20 grader i skuggan, underbart!
Igår hade vi visning av lägenheten och det gick över förväntan, trots värme, sol, elitloppet på valla mm så var det mycket folk här, den här mäklaren känns dessutom så mycket bättre så jag har faktiskt inte ett dugg ont i magen!

Wilma fick cykla till dagis i morse, maken körde sin bror till halkbanan å eftersom jag inte har nån bil (morr) så blev det cykel. Helt svettig är jag n efter den promenaden så det blir duschen för mig.. Toksöt iallafall, han tyvärr inte ta en bild men hon hade blå/vitrandig kjol, blå/vitrandig t-tröja rosa leggings och pippitofsar, kjolen pch tröjan kan ni se bild på här.

Maken föreslog en tripp till alviks måleri som utflykt för dagen, han är ledig hela veckan så vi kan hinna med sånt som kan vara bra att göra bara vi :-) dom öppnar ju redan halv 7 på mornarna så efter duschen bär det av dit. Ni får tycka till om de olika tapetalternativen senare idag!

Hur är vädret hos er? Några mysiga planer för dagen?

1 personer tycker något:

Elin (Edvinsmamma) sa...

Skönt att det kändes bra med visningen av lägenheten! :)

Här hade vi planerat en utedag, men det var inte alls lika varmt som jag hade hoppats på...så det blir att vara inne och städa istället...

Kramar

Skicka en kommentar

Etiketter