Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Bloggarkiv

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

lördag 30 maj 2009
Här är kortet som min kreativa ådra ville skapa igår, Wilma fick se det först när hon vaknade och deklarerade att det var jätte fint och att hon ville ha ett lika dant på sin födelsedag!Givetvis började dagen med sovmorron, då hade Wilma vaknat först 07.08 och ropat om att hon vlle få sin dörr igenskjuten för att det var för ljust å hon ville sova mera, strax efter 9 dök on sedan upp i vår säng och tyckte att det var dags för frukost.

Vi gjorde oss i ordning och stack ner till solna centrum, Wilmas toppar skulle klippas och vi passade på att köpa 2 par nya skor till henne, ett par finsandaler, och ett par tyg skor. Maken fick ett par shorts och jag sommarögonskugga från MakeUpStore. Sen bar det av till kalas.

När vi väl kom hem sedan så sjönk vi ned i solen på balkongen och bara njöt, det har ju varit helt fantastiskt väder idag! Middagen intogs på den grekiska resturangen i området och nu är det bara lugn och ro. Funderar på om jag ska äta glassen som jag var sugen på igår idag stället!

2 personer tycker något:

Elin (Edvinsmamma) sa...

Så skönt att hon kan sova länge!
Verkar som att ni haft en toppen dag sen med :)

Förstår att hon vill ha ett sånt fint kort när hon fyller år, för vem vill inte det? :)

Kram

Caroline sa...

Å vilket jättefint kort!

Skicka en kommentar

Etiketter