Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Bloggarkiv

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

söndag 17 maj 2009
Det var nog tur att vi gck upp så tidigt som vi gjorde, det resulterade ju i att liten var dödstrött sedan vid 18 tiden. Somnade efter saga strax för 19. Nu komer hon vara pigg till dagis i morron.
C lämnade oss strax efter att W lagt sig och sedan dess har det varit tyst här, jag softar framför tv:n och har precis ätit två smörgåsar av Alvbröd med smör och ost - bästa. Planen är väl att sitta kvar här tills det är dags för sömn.

Wilma har verkligen fått uppleva en helg full med besök och bus, igår var det ju Mormor och C och idag började vi med Mormor, hon kom och lekte och bjöda på latte och sen blev hon avlöst av Morfar som ville träffa barnbarnet för lite bus, det tyckte Wilma var toppen och använde onom som klätterställning mest hela tiden, sen övertalade hon honom att gå ut och fortsätta busa där. Tillsist var han tvungen att åka till båten för att fixa och precis då klev C innanför dörren. Lite snabb lunch och sen ut igen och cykeltur med C till brunnsviken. Därefter fortsatte buset på gården och det hela avslutades med chokladbollsbakning hemma innan middagen. Gissa om hon var trött!

Själv har jag tröttnat bigtime på att ligga still, finns flera saker som jag skulle vilja göra och andra som jag borde göra....

Vill göra;
  • Få fötterna omhändertagna
  • Färga om håret
  • Gå en promenad
  • Åka och titta på tomten och husbygget

Måste göra;

  • Dammsuga
  • Tvätta
  • Tvätta fönster (mellan glasen lixom)
  • Byta lakan
  • Skura ur kylskåpet

Bara jag kunde göra nått så skulle det ju underlätta....

4 personer tycker något:

sanna sa...

söt blogg

Johanna sa...

Oj, Wilma har verkligen varit sysselsatt :) Skönt!

Jo, vi trivs toppen i huset! Lovar att bilder kommer! Ska försöka peta in nån ibland ;) Nu är det ju snart dags för er med huset. Spännande!

Kram

Jenny sa...

Hej :) Förstår att ni är nervös men de kommer gå så bra, super roligt!

Vårt hus är faktiskt helt egendesignat, gubben har ritat det själv, huggit ner varendra träd i skogen som han gjort till plank osv... Det enda moment som vi lejt bort i hela bygget är eldragningen eftersom min gubbe inte har license för det! Så vi blir super nöjda, men allt tar ju lite längre tid då han gör allt helt själv, speciellt att kolla runt och begärar offerter o sånt tar tid som man annars får i ett färdigpaket oftast när man köper färdigt.

Vi är beräknade att flytta in om en månad ungefär :) Så underbart att det äntligen närmar sig, dock har vi mycket jobb kvar, hela övervåningen, och tomt men det får nog vänta tills nästa år, vi får bo i en lerhög tills dess ;)

Vad är det för sorts hus ni har köpt? Ska bli så spännande att se det komma på plats :)

Oj, det här blev visst en hel uppsatts, haha! Hoppas ni har en fin kväll, kram Jenny

Elin (Edvinsmamma) sa...

Wilma har haft fullt upp idag ser jag :)

Hoppas att du får göra sakerna som du vill göra snart. Du kan absolut behöva lite lyx nu när du är sängliggandes :)

Kram

Skicka en kommentar

Etiketter