Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

måndag 8 juni 2009
Under min shopping tur så bestämde jag mig för att fortsätta projektet 'Jessica behöver en ny dator'. Började med El-giganten i Bromma men deras utbud var totalt värdelöst å sen är ju den butiken inte den fräshaste, dessutom kom ingen, trots att jag noterade flera lediga säljare, fram och erbjöd sin hjälp. Jag gick.
Butik 2 blev expert stormarknad i Bromma, samma sak där, ingen, trots flera lediga säljare erbjöd sig att stå till mitt förfogande, trots att jag borde uppvisat en köpsignal. Återigen gick jag.
Butik 3 blev SIBA på samma ställe, dom hade ett ok utbud och jag hittade några jag kunde tänka mig, men av princip så anser jag att det är deras jobb att komma fram till mig, 2 av säljarna höll på precis där jag stod med uppackning å sånt samtidigt som dom snackade skit med varandra, tror ni dom frågade om jag behövde hjälp? Nej, precis. Inte så mycket som ett ögonkast kom från dom. Kan tjejer inte handla teknik?
Butik 4 blev Onoff, det är praktiskt när alla ligger på ungefär samma ställe, där hittade jag en HP jag gillade till ett bra pris, tänkte att om alla programvaror fanns som jag ville ha så skulle jag slå till, där var de säljarna jag såg upptagna så jag gick och ställde mig vid en disk, tillsist blev det min tur och han hämtade datorn, programvarorna, mm. Men sen vart det stopp, väl framme i kassan fick jag panik och ursäktade mig och gick... Jag kunde bara inte köpa, helt plötsligt så kändes det som om det var för mycket pengar, för stort beslut å bara för mycket. Det blev alltså ingen dator. Det är inte likt mig. Man skulle kunna tro att jag är sjuk. Har aldrig haft problem med att köpa det som skas oavsett pris, maken blev stum i telefonen när jag berättade. Var jag duktig som gick? eller ett fullständigt stolpskott? Kanske därför dom inte ens brydde sig i dom andra butikerna.

Suck.... måste fortfarande ha en ny dator, helst innan den här ger upp helt.

3 personer tycker något:

Anonym sa...

Kanske är hör till vuxenpoängen:-) jag har börjat bli likadan....

du är välkommen in till min blogg också. www.kickansmamma.blogspot.com

sofi sa...

Mm, samma sak som när jag skulle köpa vår kamera. Höll på att bli galen! Totalt nonchalerad. :-/
Tyvärr var den så billig i den affären att jag var 'tvungen' att handla den där.

Claudia Nilsson, informationsavdelningen SIBA sa...

Hej Jessica!
Vad tråkigt att du inte fått något bra bemötande trots att du varit inne på fyra olika varuhus. Vi på SIBA arbetar kontinuerligt med service och kundbemötande och vår policy är att alltid ha kunden i fokus. Jag kommer att prata med vår butikschef på SIBA Bromma om ditt inlägg och hoppas att du återkommer till oss en annan gång.

Lycka till med ditt datorköp!

Skicka en kommentar

Etiketter