Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

måndag 22 juni 2009
Vi har haft en underbar midsommarhelg!
Vaknade upp på landet på morronen och började med frukost och sedan påklädning av midsommar outfiten, stuvade hela familjen och all packning i bilen och styrde mot blidö. Förvånande nog kom vi iväg i bra tid och köerna till färjorna var helt ok, å andra sidan så kör dom ju skyttetrafik under midsommar.

Väl framme började himmlen spricka upp och gick mer och mer mot blått, när lunchen serverades satt vi faktiskt i solsken, vem kunde tro det efter smhis dystra prognoser?


Efter silllunch med alla tänkbara tillbehör var det dags för klädning av midsommarstången och för mostern att göra det traditionella kransen till Wilmas huvud. Hon tog Wilma i handen å så gick docm iväg för att hotta blommor.
se en sådan söt liten midsommar flicka!
Stången rester å det blev dans, efter det blev det kaffe, tårta och punch för dom som ville ha, själv så nöjde jag mig givetvis med bara tårta, full med jordgubbar smakade den toppen!
Maken övar på det här med att vara 2 barns far och här har han lånat goda vänners lilla Noah.

Kvällen bjäd på helgrillat svin med potatis och grönsaker. Vi satt nere vid sjöbon och njöt av solens sista strålar samtidigt som middagen intogs, efter maten drog discot igång och Wilma var i sitt esse, hon for runt som en studsboll på dansgolvet och hade jätte roligt. Själv stod jag och gungade lite i takt med musiken men ryggen och fogarna var inte helt med på noterna... Vid 23.30 deklarerade Wilma att hon var trött och ville sova så sagt och gjort, fröken bäddades ner i sängen och somnade på 3 sekunder. Partyt fortdatte långt in på morgonen och jag tror dom sista kom isäng nångång runt 5-halv 6 efter mera disco, soluppgång och bastubad!

Som vanligt en helt underbar midsommar på familjerna B på Blidö!!

2 personer tycker något:

Carro sa...

Låter som en underbar midsommar! Och vilka härliga bilder :-)
Kram

Johanna sa...

Vilka fina midsommarbilder!

Skicka en kommentar

Etiketter