Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

tisdag 2 juni 2009
Kan ju inte påstå att jag sovit bra i natt, eller att jag kunde äta ordentlig frukost i morse... Tok nervös inför mötet med förlossningsläkaren även om jag vet att dom egentligen inte skulle få neka mig. Maken och jag åkte till KS efter att vi lämnat Wilma på dagis och fick träffa samma läkare som förra gången vi var där, hon började med att repetera det vi gått igenom förra gången och gick oxå igenom vad narkosläkaren sagt, dvs att det är helt ok för mig att få ryggbedövning trots skoliosen. Vi pratade åter om Wilmas förlossning och att det förmodligen inte alls skulle bli samma sak denna gången och att dom skulle överaka mig och barnet mycket mera nogrant. Jag fick oxå chans att ställa lite frågor som jag funderat på sedan sist. Hela samtalet kändes mycket bra.
Efter det gick vi då in på kommande förlossning och vi pratade om tiden, riskerna, fördelarna mm och jag bestämde mig för att, trots riskerna, och fördelarna att jag iallafall vill ha ett snitt. Så nu är det planerat för bebis att komma ut via planerat kejsarsnitt 5-10 dagar innan BF och kallelse med exakt tid kommer ca 3 veckor innan!
En lättnad och jag känner vekligen hur den stenen och stressen är borta nu, tack för att det ibland blir som man själv vill!

5 personer tycker något:

Elin (Edvinsmamma) sa...

Skönt att det blev som du ville!

Hoppas att ni haft en fin dag!
Kramar

Malin sa...

Men så skönt att det är bestämt och att du fick som du ville, inte alltid det blir så!

Kramiz

Johanna sa...

Så skönt att det gick bra! Vet hur stressad man känner sig innan det blir bestämt. Lycka till!

Kram

sofi sa...

Vad skönt!
Känner igen precis från när jag väntade E.
Fråga gärna om du undrar över något!
Kram!

Jenny sa...

Hej vännen, så skönt att du har koll på läget o att det blev som du vill! Längtar så att få se vilken liten du har som gömmer sig där inne ;)

Hoppas du haft en fin kväll, många kramar Jenny

Skicka en kommentar

Etiketter