Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

fredag 12 juni 2009
Mitt arma huvud!!!
Kan inte minnas sist jag hade så mycket huvudvärk som nu, nästan varje dag dyker den upp som en otrevlig överraskning, morr.

Wilma var så trött i morse men så somnade hon sent oxå. Hon ville verkligen inte gå upp och inte gå till dagis. Tillsist fick jag upp henne ur sängen iallafall och vi åt frukost, ganska bra gick det iallafall. Hon fick på sig sina nya slimjeans (att en 3½åring ens orkar bry sig om hur brallor sitter...) och en rosa tröja, pippi-toffsarna hamnade i håret och cykeln togs fram. Halvvägs dit hade hon ångrat sig, ville inte cykla alls... Suck. Vi fick leda den nästan hela vägen fram. Idag gästspelar alla barnen på de andra avdelningarna i huset så deras städas å det var ju såklart lite extra spännande, meddelade att hon var toktrött å om hon ville sova lite efter lunch så skulle det vara helt ok för mig.

Jag borde ta tag i städningen och tvättvikningen, annat som står på dagsplaneringen är ett födelsedagskort till morgondagens kalas och lite middagsplanering. Efter kalaset i morron drar vi till landet å myser resten av helgen, vad är era planer?

1 personer tycker något:

Johanna sa...

Jag hade jättemycket huvudvärk när jag väntade Olle. Sen kom jag på att det kunde bero på att jag använde nässpray varje dag. (Var tvärtäppt) Slutade iaf med sprayen och huvudvärken försvann! Fast du kanske inte "missbrukar" sånt?

Skicka en kommentar

Etiketter