Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

torsdag 18 juni 2009
Klockan är bara 9 och här har det hunnits med massor... Andra tvättmaskinen ligger inne, torktummlaren snurar. Köksbordets yta syns knappt, massor med packning ligger i prydliga högar där. Så snart maken kommer hem ska vi till landet! Ska bli skönt att komma bort hemifrån och bara ha en skön midsommarhelg. Hoppas att det är uppehåll hela dagen där ute för vi behöver klippa gräs... Maken påpekade efter att ha varit ute en sväng förra helgen att det är galet högt.
I morron blir det midsommarfriande på Blidö i stockholms skärgård tillsammans med massor av goda vänner och så givetvis övernattning där om allt går som det ska, men vi får väl se hur jag mår.

liten söt midsommartös från 2006

Vi är hemma igen på Söndag kväll förutsatt att vädret håller sig hyffsat, maken kommer väl antagligen göra klart badrummet och jag ska bara ta det lugnt och samla kraft. Wilma? Ja henne ska vi nog lyckas sysselsätta... med 4000 kvm tomt så finns det alltid saker att göra :)

1 personer tycker något:

Elin (Edvinsmamma) sa...

Vilket underbart kort!

Skönt att fara till landet och fira midsommar! Här blir det lugnt med lite dans kring midsommarstången...men först ska jag försöka få mig några timmars sömn eftersom jag jobbar inatt...

Ha en jätte fin midsommarhelg!
Kramar

Skicka en kommentar

Etiketter