Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

tisdag 11 november 2008

Har inte haft nån internetkoppling hemma på 1 dygn - nu har jag haft abstinens, j-la comhem. Men nu kan jag vara back on track.

Gav nya kameran en ordentlig chans att visa vad den gick för igår och tog en lång serie på Wilma när hon busade runt i sängen med sin Pippi docka.


Kom hem sen tidag, har massor på jobbet å skulle nästan kunna begrava mig i arbete men an längtar ju hem oxå... Spöregnade hela vägen från jobbet å ibland kan man ju bli galen på sina med trafikanter som bara tutar och härjar... Bara det inte fryser på nu dör då blir det inte kul i morron. Wilma hade redan duschat (!) jo faktiskt duschat, hon ska ju bara bada annars men idag hade det varit kul att duscha, det är ju nästan som regn fast man inte behöver regnjacka berättade hon för mig :-)

Nu sover plupp och jag tänkte satsa på en kopp te, min mage är svälld som en ballong och det finns inte en chans att jag får ner nån mat där nu! Men kanske lite mackor till kvällen :-)

3 personer tycker något:

tina sa...

Haha.. vitsigt. (: Jag måste gå o ställa mig i regnet (utan regnjacka) jag med snart. (:

tina sa...

Jag hoppas dom får in fler, för jag vill köpa meer. ((: står på systembolagets hemsida hur många dom har i varje butik. så kika där. (:

FrökenJohanna sa...

Underbar! =)

Kram på er!

Skicka en kommentar

Etiketter