Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

fredag 21 november 2008
Så har vi kommit hem igen.

Har varit på The Port, resturangen här hos oss tillsammans med våra underbara grannar. Domserverade som vanligt toppen mat men det blev inte så sent som det brukar bli. Wilma var toktrött så vi åt och drack lite vin och sen blev det hem. Tog ett glas vin uppe hos grannarna först, Wilma kraschade i deras soffa.

Hämtade Wilma på dagis tidigare och till hennes stora förtjusning så kom mormor förbi en sväng! Hon ringde och frågade om middagen var klar... men fredagar är ju vår the port dag :-)

Har funderat mycket på det här med tid idag och vad man gör med den. Vad gör ni med er tid? Kom på mig själv med att sitta och kolla på Playhouse disney med Wilma istället för att plocka undan, läsa tidningen, tömma diskmaskinen, vika tvätt, dammsuga och annat man måste göra, hade jag inte börjat fundera hade det ju inte heller blvit gjort. Då fick jag lite fart och tog hand om det som behövde fixas och sjönk sedan ner i soffan igen, hade jag INTE gjort det hade jag ju bara vait irriterad nu för att ingen (läs jag) hade gjort det!

1 personer tycker något:

Anna-Lena sa...

Ibland kan tid i soffan med barnen vara GULD värd och då spelar det ingen roll om man har 1000 saker att göra... men det är helt klart skönt att få "alla saker" ur värden. /Anna-Lena

Skicka en kommentar

Etiketter