Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

fredag 17 april 2009
Idag är det min tur att vabba, Wilma och jag intar mysfrukost i soffan, även om jag mycket hellre skulle sitta vid matbordet, lite lättare för figuren numera... VAr väl kanske inte jätte snäll mot mig själv när jag beskrev mig som Danny DeVito men ibland känner man sig ju så.

Lite senare åker vi till landet! Wilma blev överlycklig när jag nämde det och efter lunch bär det av, lite handlig i Norrtälje först men sen så ska vi njuta. Enda nackdelen är ju att vi nu rivit ut hela badrumet och jag vet inte riktigt vad ryggen och bäckenet säger om att sitta på huk och kissa i skogen...
I morron får vi besök av bästa Johanna med familj, dom stannar och myser med oss hela dagen. På söndag kommer eventuellt makens bror med familj ut och spanar in stället, mycket trevligt!

Hoppas bara på vackert väder å sol så man kan sitta på altanen och njuta :)

3 personer tycker något:

Daniel sa...

På landet får ni det bra. Bodde själv i stan tidigare men nu på landet å ångrar INGENTING.. frisk luft, mycket space å natursskönt!

Ha det bra på landet!

Elin (Edvinsmamma) sa...

Härligt med att fara bort till till landet! Älskar landet och det är väl därför jag har valt att bo där jag är nu och inte i en stad :)

Hoppas att ni får en fin dag!
Kram

Tjockisbloggen sa...

Hejsan!
Tittar in och tipsar om att vi just nu har en tävling där man kan vinna romantiska, erotiska produkter från Kärleksbutiken :-)

Skicka en kommentar

Etiketter