Kontakta mig

skrotochkorn@gmail.com

Besöksstatistik

Bloggens alla besökare:
Månadens besökare:
Veckans besökare:
Dagens besökare:

Mina auktioner

söndag 12 april 2009
Jag och systeryster började långfredagen med att spendera ett flertal timmar på ICA maxi för att handla allt som behövdes till brunchen. Matlagningen började så snart vi kommit hem igen. Vi spenderade alltså nästan ett dygn i köket och förberedde allt, kan ju säga att det inte är helt optimalt att stå upp så länge när man är gravid... Gjorde ju dock en paus för nattsömn men strax efter 08 var vi igång iköket igen på påskaftonens morgon. Gästerna skulle anlända 11.30.... Vi hann nästan, dom fick mingla lite innan vi kunde bjuda in till köket :)

Alla tyckte att det såg fantaskiskt ut och tyckte att det här gärna kunde få bli en återkommande tradition.. .jag och C var väl inte helt överrens med dom om den saken men vi får väl se.

hembakade baguetter och valnötsbröd med linfrön och pumpakärnor

ägghalvor, sparrissoppa med champagne, hasselnötsmaränger, yoghurtdessert med apelsin ochgranatäpple, minpajer med champinjoner, laxtartar

primörsallad med gula pärlbandstmater, sillsnittar, laxsnittar, räksnittar

tomatskivor med keso och färska örter, fransk potatissallad

Blev ju såklart en del över men inte så att vi behöver fortsätta äta påskmat hela kommande veckan. När alla begett sig härifrån tog familjen chansen att slå sig ner på balkongen och njuta i eftermiddags solen, ni vet så när man gärna vill ha ett glas mousserande i handen... tack och lov för jordgubbsvin!


1 personer tycker något:

Lotta sa...

Det inte bara såg fantastiskt ut, det VAR också jättegott!!!
L

Skicka en kommentar

Etiketter